ΤΟΠΙΚΑ

Οι πρώτοι των πρώτων των εκλογών έστησαν πηγαδάκι

Οι πρώτοι των πρώτων των εκλογών έστησαν πηγαδάκι
Το χειμώνα η ζωή στο νησί είναι πιο ήρεμη και οι κάτοικοι έρχονται μεταξύ τους πιο κοντά με τα αστεία και τις πλάκες τους.

Η ζωή τον χειμώνα στο νησί αλλάζει άρδην σε σύγκριση με το καλοκαίρι που επικρατεί ο πανικός σε όλα τα επίπεδα και κυρίως με την κοσμοσυρροή και τις δουλειές που είναι στο φόρτε.

Τους χειμερινούς μήνες οι άνθρωποι στη Μύκονο έρχονται  πιο κοντά και έχουν την ευκαιρία να τα λένε πιο συχνά με ησυχία και με νηφαλιότητα.

Η εικόνα από τους πρώτους των πρώτων των δημοτικών εκλογών είναι χαρακτηριστική όπως και  το πηγαδάκι που έστησαν πρωινό της Κυριακής στο Γιαλό ο αντιδήμαρχος Αλέκος Κουκάς με τον πρώην αντιδήμαρχο Αλέκο Βαμβακούρη(Κορνίβα).

Μακριά από τις πολιτικές αντιπαραθέσεις που μόνο την περίοδο των εκλογών εντείνονται και με τα αστεία να δίνουν και να παίρνουν κέντρισαν το ενδιαφέρον με το πηγαδάκι που έστησαν και έδωσαν άλλο χρώμα στην καθημερινότητα του νησιού.

Μια ευχάριστη εικόνα με ξεχωριστή σημασία που έχουν την δυνατότητα να βιώνουν τον χειμώνα στο νησί οι κάτοικοι που όλοι έρχονται πιο κοντά μεταξύ τους.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.