ΤΟΠΙΚΑ

Οι «ποντικοί» της Μυκόνου αυτή τη φορά «χτύπησαν» Γεωργιανό επιχειρηματία και πήραν κοσμήματα αξίας €90.000

Οι «ποντικοί» της Μυκόνου αυτή τη φορά «χτύπησαν» Γεωργιανό επιχειρηματία και πήραν κοσμήματα αξίας €90.000

Το νέο συμβάν που φέρνει στο φως το protothema.gr έλαβε χώρα σε πολυτελή βίλα στην περιοχή του Κούνουπα το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, 6 Ιουλίου μεταξύ 22.50 και 00.50.

Στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ο Γεωργιανός επιχειρηματίας George Bachiashvili  που είναι CEO εταιρείας που  χρηματοδοτεί νεοφυείς επιχειρήσεις, είχε βγει βόλτα στο νησί μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της παρέας του, όπως ανέφερε ο ίδιος στις αστυνομικές Αρχές. Μέσα σε αυτά τα 60 λεπτά άγνωστος ή άγνωστοι δράστες κατάφεραν να εισβάλουν στο εσωτερικό της βίλας παραβιάζοντας ένα παράθυρο του σπιτιού. Μπήκαν στις κρεβατοκάμαρες και σε μια απ’ αυτές, εντόπισαν έναν μικρό θησαυρό: Κοσμήματα αξίας 90.000 ευρώ, όπως κατέθεσε την επόμενη μέρα στην Ασφάλεια Μυκόνου, ο 35χρονος Γεωργιανός επιχειρηματίας.

Ο ίδιος μιλώντας στο protothema.gr επιβεβαίωσε το περιστατικό, λέγοντας ότι άνδρες της αστυνομίας έχουν πάρει φωτογραφίες και αποτυπώματα και πως ευελπιστούν ότι θα βρεθούν τα κλοπιμαία. Κατά δήλωση του επιχειρηματία, τα αφαιρεθέντα πολύτιμα αντικείμενα δεν ήταν ασφαλισμένα.

PHOTO-2022-07-08-15-39-29_2Ο Γεωργιανος George Bachiashvili ιδρυτής και CEO της Mission Gate

πηγη protothema.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.