ΤΟΠΙΚΑ

«Οι πολίτες θα δώσουν μια ακόμα πιο καθαρή εντολή στην Νέα Δημοκρατία»

«Οι πολίτες θα δώσουν μια ακόμα πιο καθαρή εντολή στην Νέα Δημοκρατία»
Η Κατερίνα Μονογυιού «σαρώνει» τις Κυκλάδες και βρίσκεται δίπλα στους πολίτες κάθε στιγμή

Οι πολίτες θα δώσουν μία ακόμα πιό καθαρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία στις 7 Ιουλίου

Το διακύβευμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου είναι εθνικό και ο Ελληνικός λαός θα κληθεί να εκφράσει την άποψη του για την διακυβέρνηση των τελευταίων 4,5 ετών με αποτέλεσμα να δώσει αυτοδυναμία στη Νέα Δημοκρατία με πρωθυπουργό τον πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη. Στις 7 Ιουλίου δεν υπάρχει χαλαρή ψήφος. Οι πολίτες θα δώσουν μια ακόμα πιο καθαρή εντολή στην Νέα Δημοκρατία.
Το μήνυμα της κάλπης στις 26 Μαΐου ήταν τόσο ισχυρό που οδήγησε στην κατάρρευση την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Στις εθνικές εκλογές πού ο Ελληνικός λαός επέβαλε , η Νέα Δημοκρατία θα εκφράσει την πρόοδο στη χώρα με αιχμή τις θέσεις της για την πραγματική κοινωνική δικαιοσύνη και μια μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία που απαιτεί μεγάλες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις .
Η Νέα Δημοκρατία έρχεται για να δώσει ανάσα στη μεσαία τάξη μειώνοντας τους φόρους και δημιουργώντας τις συνθήκες βιώσιμης ανάπτυξης που θα βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα και την παραγωγικότητα της Ελληνικής Οικονομίας.

Μονογυιού Κατερίνα
Υποψήφια Βουλευτής Κυκλάδων

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.