ΤΟΠΙΚΑ

Οι ποινές στο εφετείο για το οικονομικό σκάνδαλο στην Μύκονο

Οι ποινές στο εφετείο για το οικονομικό σκάνδαλο στην Μύκονο
Σε μείωση των ποινών αποφάσισε το εφετείο Αιγαίου για το μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο που ταλάνισε το νησί.

Το Εφετείο Αιγαίου αποφάσισε για τις ποινές των υπαλλήλων που είχαν καταδικαστεί και τις εκτίουν στα σωφρονιστικά καταστήματα της επικράτειας.

Κατά πλειοψηφία μειώθηκε σε  πέντε χρόνια η ποινή του πρώην προϊστάμενου των Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Μυκόνου  και στα τρία χρόνια  με απόφαση ομόφωνη η ποινή του πρώην εισπράκτορα του Δήμου που έχει καταδικαστεί.

Για την ιστορία ένας εκ των δικαστών πρότεινε την μείωση της ποινής του πρώην προϊστάμενου των Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Μυκόνου.

Μείωση προήλθε την σημερινή απόφαση και στην ποινή του πρώην προϊστάμενου των Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Μυκόνου σττα 15 χρόνια και έξι μήνες  και του πρώην εισπράκτορα στα δωδεκα χρόνια έτη και έξι μήνες όπως αποφάνθηκε το εφετείο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.