ΤΟΠΙΚΑ

Οι Πασχαλινές διακοπές του Σπανούλη στη Μύκονο

Οι Πασχαλινές διακοπές του Σπανούλη στη Μύκονο

Ταξίδι αναψυχής στη Μύκονο επέλεξε η οικογένεια Σπανούλη, με τον πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα και τη σύζυγό του να απολαμβάνουν τις διακοπές του Πάσχα στο νησί μαζί με τα έξι παιδιά τους.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ! που κυκλοφορεί εκτάκτως Παρασκευή με «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο». απαθανάτισε το ζευγάρι και τα τέκνα του στην παραλία του beach bar Alemagou στη Φτελιά της Μυκόνου και μάλιστα τόλμησαν τις πρώτες βουτιές στη θάλασσα.

Φυσικά, δεν έλειψαν και τα παιχνίδια στη θάλασσα, ακόμα και το Μεγάλο Σάββατο, εκεί όπου ο 12χρονος Θανάσης, ο 10χρονος Βασίλης, ο 8χρονος Δημήτρης, η 6χρονη Αιμιλία, η 4χρονη Αναστασία και η 2χρονη Αλεξάνδρα, ευχαριστήθηκαν ήλιο και ξέγνοιαστες στιγμές.

Το καθημερινό πρόγραμμα της οικογένειας περιλάμβανε βόλτες στα γραφικά σοκάκια και φαγητό σε κάποια από τα πιο γνωστά εστιατόρια του νησιού.  Μαζί τους στο Νησί των Ανέμων ήταν και ο Νίκος Ζήσης με τη σύζυγό του Φανή Σκούφη και τα τέσσερα παιδιά τους.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.