ΤΟΠΙΚΑ

Οι Ολλανδοί βάζουν τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου στην κίτρινη λίστα

Οι Ολλανδοί βάζουν τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου στην κίτρινη λίστα

Σημαντική εξέλιξη για τον ελληνικό τουρισμό από την Ολλανδία. Η χώρα της τουλίπας έβαλε και πάλι από την Πέμπτη 17/6 τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου στην κίτρινη ζώνη κάτι που σημαίνει ότι δεν απαιτείται πλεόν καραντίνα ή PCR τεστ κατά την επιστροφή των Ολλανδών στη χώρα τους. Στο πορτοκαλί παραμένει η υπόλοιπη χώρα και η Κρήτη. Στο κίτρινο είναι και τα Επτάνησα.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του το Ολλανδικό Υπουργείο Εξωτερικών:

“Ο χρωματικός κωδικός για τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου είναι τώρα κίτρινος. Ο χρωματικός κωδικός για την υπόλοιπη Ελλάδα είναι εν μέρει κίτρινος και πορτοκαλί. Λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν περιορισμοί εισόδου στην Ελλάδα. Εάν ταξιδεύετε στις Κάτω Χώρες από το Βόρειο και Νότιο Αιγαίο και τα νησιά του Ιονίου, δεν χρειάζεται να δείξετε αρνητικό αποτέλεσμα δοκιμής NAAT (PCR) κατά την επιστροφή σας στις Κάτω Χώρες, ούτε πρέπει να πάτε σε (σπίτι) καραντίνα. Εάν κάνετε μια ενδιάμεση στάση στην πρωτεύουσα Αθήνα και αποχωρήσετε από το αεροδρόμιο, θα πρέπει να δοκιμάσετε. Μετά από μια διαμονή στην ηπειρωτική Ελλάδα ή την Κρήτη, πρέπει να δοκιμάσετε πριν από την αναχώρηση στην Ολλανδία και να δείξετε ένα αρνητικό αποτέλεσμα δοκιμής NAAT (PCR) και θα σας συμβουλεύσει επειγόντως να καραντίνα για 10 ημέρες όταν επιστρέψετε στο σπίτι”.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.