ΤΟΠΙΚΑ

Οι Μυκόνιοι στηρίζουν τον Οίκο Ευγηρίας της Ιεράς μας Μητροπόλεως

Οι Μυκόνιοι στηρίζουν τον Οίκο Ευγηρίας της Ιεράς μας Μητροπόλεως

Οι Μυκόνιοι στηρίζουν τον Οίκο Ευγηρίας της Ιεράς μας Μητροπόλεως

Μεμονωμένοι Μυκόνιοι και Σύλλογοι ανταποκρίθηκαν με θαυμαστή προθυμία στην πρόσκληση της Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής και του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού της Μεγάλης Παναγιάς και έσπευσαν να προσφέρουν τρόφιμα και αλλά χρειώδη είδη, τα οποία παρέλαβε σήμερα.

Απο τον Ηγούμενο Αλέξιο Παπαδόπουλο ο Διευθυντής του Οίκου Ευγηρίας Αρχιμ. Βενέδικτος Φραγκογιάννης.
Εκ μέρους και του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β’, ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Τουρλιανής, Αρχιμ. Αλέξιος, ο Προϊστάμενος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού και Αρχιετατικός Επίτροπος Μυκόνου Πρωτοπρ. Πέτρος Μαραγκός και ο Διευθυντής του Οίκου Ευγηρίας της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Βενέδικτος Φραγκογιάννης ευχαριστούν τους Μυκονίους για την  ολόθυμη και δαψιλή προσφορά τους και τους εύχονται καλό και αποδοτικό καλοκαίρι!


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.