ΤΟΠΙΚΑ

Οι μηχανές ξανά στο φουλ στην οικοδομή στο νησί

Οι μηχανές ξανά στο φουλ στην οικοδομή στο νησί
Ξεκίνησε η οικοδομική δραστηριότητα που είχε διακοπεί εξαιτίας της πανδημίας και θα πάρει παράταση μέχρι τον Ιούλιο

Οι οικοδομικές εργασίες που είχαν σταματήσει για σχεδόν  50 ημέρες από την στιγμή που παρθήκαν τα μέτρα κατά της πανδημίας και επέφεραν μια  παύση για λόγους ασφαλείας λόγω κορονοϊού, ξεκίνησαν στο νησί ξανά με γοργούς ρυθμούς καθώς αποτελούν βασικό κομμάτι της οικονομίας της Μυκόνου.

Στην πρώτη του συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη  το Δημοτικό Συμβούλιο της  Μυκόνου αποφάσισε  την παράταση των οικοδομικών εργασιών και εργασιών βαρέας όχλησης μέχρι την 1η Ιουλίου.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να ολοκληρωθούν πι εργασίες που είχαν μείνει στην μέση  τον τελευταίο μήνα στο πλαίσιο των μέτρων  για την αντιμετώπιση της πανδημίας και οι μηχανές πήραν πάλι μπρος στο νησί.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.