ΤΟΠΙΚΑ

Οι Κυκλάδες πηγή του αθλητισμού και των σπουδαίων αγώνων

Οι Κυκλάδες πηγή του αθλητισμού και των σπουδαίων αγώνων
Με την υποστήριξη για μία ακόμη φορά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου θα διεξαχθεί για 2η συνεχή χρονιά το Meeting Σφαιροβολίας με την επωνυμία 2nd  Sifnos Street Shot Put Meeting στον Αρτεμώνα της Σίφνου την 1η Οκτωβρίου.
Φέτος το πρόγραμμα διευρύνεται τόσο αγωνιστικά, όσο και με τις παράλληλες εκδηλώσεις .
Στους αγώνες εκτός από την Κατηγορία Αντρών – Γυναικών, προστίθεται και η κατηγορία αγοριών και κοριτσιών Κ16, ενώ οι φιλοξενούμενοι αθλητές θα επισκεφθούν σχολεία του νησιού και θα μυηθούν στα μυστικά της σιφνέικης κουζίνας.
Παράλληλα με τους αγώνες θα διεξαχθούν τα kids’  athletics, το πρόγραμμα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και του ΣΕΓΑΣ που σκοπό έχει την παρουσίαση των αγωνισμάτων του στίβου, σε παιγνιώδη μορφή στα παιδιά των σχολείων του νησιού.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.