ΤΟΠΙΚΑ

Οι Κυκλάδες με ηγέτη την Μύκονο κυριάρχησαν στις επιλογές αναζήτησης μέσω της Google

Οι Κυκλάδες με ηγέτη την Μύκονο κυριάρχησαν στις επιλογές αναζήτησης μέσω της Google

Κάθε χρόνο, η Google δημοσιεύει τα δεδομένα της «Έτος στην Αναζήτηση», μια αναφορά που δείχνει τι έκαναν οι χρήστες στο Google τους τελευταίους 12 μήνες. Έχουμε μια αποκλειστική ματιά στην ενότητα ταξιδιών των δεδομένων – τους προορισμούς που κάνατε το Google περισσότερο φέτος.

Η Ελλάδα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις χώρες με τις περισσότερες google για ταξίδια το 2023. η λίστα δημοσιοποιήθηκε από το Conde Nast Traveller που ανέφερε: “Από το ασβεστωμένο νησί της Μυκόνου με τα κτίρια σε κυβάκια ζάχαρης η Ελλάδα είναι ο προορισμός που συνεχίζει να δίνει”.

Το “Νησί των Ανέμων” ξεχώρισε πρόσφατα και στη συλλογή του Condé Nast Traveler με τα καλύτερα μέρη για επίσκεψη το 2024 που είχε επίσης συμπεριλάβει την Πάρο, τη Μήλο και τη Σαντορίνη που, όπως σημείωσε, κυριάρχησαν μαζί με άλλους προορισμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης “με όμορφα γαλανόλευκα σκηνικά, συναρπαστικά παραλιακά κλαμπ και νυχτερινά κέντρα και απαράμιλλα ψώνια”.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.