ΤΟΠΙΚΑ

“Οι γιατροί μου είπαν ότι κάποιος ιός ανέβηκε στο κεφάλι από τον πυρετό.”

“Οι γιατροί μου είπαν ότι κάποιος ιός ανέβηκε στο κεφάλι από τον πυρετό.”
Η επιχειρηματίας Σούλα Λιάκου μίλησε για την περιπέτεια με την υγεία της και ευχαρίστησε άπαντες για την συμπαράσταση και το ενδιαφέρον

Η γνωστή επιχειρηματίας της Μυκόνου, Σούλα Λιάκουκαι ιδιοκτήτρια του γνωστού ξενοδοχείου «Cavo Tagοο», μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Αθήνα στις αρχές της εβδομάδας.

Είχε προηγηθεί λιποθυμικό επεισόδιο, το οποίο, σύμφωνα με τους γιατρούς, προήλθε από εγκεφαλίτιδα.

Η Λιάκου μίλησε, μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, στο περιοδικό «Secret» των Παραπολιτικών σχετικά με τα όσα συνέβησαν αυτές τις τόσο δύσκολες ημέρες.

«Θυμάμαι μόνο ότι είχα έναν υψηλό πυρετό, 39.8, στον οποίο δεν έδωσα σημασία και κοιμήθηκα έτσι.

Όταν ξύπνησα, δεν επικοινωνούσα με το περιβάλλον. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι βρέθηκα στο ‘Metropolitan’.

Με είχαν μεταφέρει με ελικόπτερο και εγώ δεν είχα καταλάβει τίποτα.

Οι γιατροί μού είπαν ότι κάποιος ιός ανέβηκε στο κεφάλι από τον πυρετό. Και μου έκαναν αντι-ιική θεραπεία και antivirus», τόνισε αρχικά.

Όσο για την κατάσταση της υγείας της τώρα, είπε: «Πλέον αισθάνομαι μια χαρά αλλά πρέπει να συνεχίσω τη θεραπεία. Μου έκαναν μια ηρεμιστική ένεση στο ελικόπτερο και εκεί έχασα τις αισθήσεις μου.

Τις ξαναβρήκα στο νοσοκομείο και ευτυχώς που ήρθα στο ‘Μetropolitan’, γιατί οι γιατροί, χωρίς να μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου, μου έδωσαν τη σωστή θεραπεία».

Και η επιχειρηματίας κατέληξε ευχαριστώντας τους γιατρούς όπως και εκείνους που ενδιαφέρθηκαν για την ίδια και της έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης,

«Θέλω να ευχαριστήσω το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ‘Μetropolitan’ για την εξαιρετική φροντίδα που μου παρέχουν ακόμα και φυσικά την οικογένειά μου και τους φίλους μου.

Πραγματικά δεν περίμενα να έχω κύμα συμπαράστασης απ’ όλο τον κόσμο. Είναι κάτι που μου προκαλεί πολύ μεγάλη συγκίνηση», υπογράμμισε η Λιάκου.

Τέλος, υπενθυμίζεται πως πριν από λίγες ημέρες η Λιάκου είχε κάνει ανάρτηση από το νοσοκομείο. Συγκεκριμένα «ανέβασε» μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagran, στην οποία φαίνεται να είναι ξαπλωμένη και βλέπει να τηλεόραση.

«Είμαι καλά τώρα και αναρρώνω» έγραψε στη λεζάντα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.