ΤΟΠΙΚΑ

Οι Γερμανοί βγάζουν από την λίστα κινδύνου τους ελληνικούς προορισμούς

Οι Γερμανοί βγάζουν από την  λίστα κινδύνου  τους ελληνικούς προορισμούς
Καθώς τα βλέμματα είναι στραμμένα στις πιθανότητες ανοίγματος των ταξιδιών μεταξύ ΗΠΑ και Ην. Βασιλείου, σήμερα η Γερμανία αφαίρεσε τις ΗΠΑ και τον Καναδά από τη λίστα χωρών υψηλού κινδύνου.
Επιπλέον, η Κύπρος, η Κροατία, ο Καναδάς, η Ελβετία, η Αυστρία, η Πορτογαλία και ορισμένες περιοχές της Ελλάδας, δεν θεωρούνται πλέον προορισμοί αυξημένου κινδύνου για τους Γερμανούς ταξιδιώτες. Ωστόσο, η Μαλαισία και η Σρι Λάνκα προστέθηκαν στη λίστα υψηλού ρυθμού κρουσμάτων.
Oι Ελληνικοί προορισμοί που βγήκαν από τη λίστα επικινδυνότητας είναι ο όρος Άθως, το Βόρειο Αιγαίο, η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και η Πελοπόννησος.
Συνολικά, 19 χώρες και προορισμοί, σύμφωνα με την αξιολόγηση του γερμανικού Ινστιτούτου λοιμωδών νοσημάτων Robert Koch, δεν θεωρούνται πλέον υψηλού κινδύνου λόγω χαμηλού ρυθμού διασποράς κρουσμάτων.
Το γερμανικό Ινστιτούτο Robert Koch ανακοίνωσε ότι οι αναθεωρημένες αυτές αξιολογήσεις προορισμών τίθενται σε ισχύ την Κυριακή.
Το Ην. Βασίλειο παραμένει για τη Γερμανία περιοχή ανησυχίας για παραλλαγές κορωνοϊού, που σημαίνει ότι οι Βρετανοί δεν επιτρέπεται να εισέλθουν στη χώρα αν δεν έχουν συγκεκριμένους λόγους για το ταξίδι τους και όσοι το κάνουν θα πρέπει να περάσουν από καραντίνα και εκτενή τεστ.
tornosnews.gr
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.