ΤΟΠΙΚΑ

Οι ευχές στον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο για χρόνια πολλά

Οι ευχές στον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο για χρόνια πολλά
Δυο σπουδαίοι ευεργέτες του αθλητισμού του νησιού Αλέκος Κουκάς και Αλέκος Αγγελετάκης γιορτάζουν και δέχτηκαν καταιγισμό ευχών

Βροχή οι ευχές τόσο στο διαδίκτυο όσο και τηλεφωνικές για δυο πολύ αγαπητούς ανθρώπους του αθλητισμού της Μυκόνου  που έχουν την ονομαστική τους εορτή.

Αλέκος Κουκάς και Αλέκος Αγγελετάκης γιορτάζουν και άπαντες τους ευχήθηκαν , μάλιστα  μια ανακοίνωση από τα κορίτσια της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ για πολλές ευχές ήρθε μετά τον καταιγισμό από το πρωί που δέχτηκαν από όλους.

«Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, οι υπεύθυνοι και οι προπονητές της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Α.Ε. Μυκόνου ευχόμαστε στον πρόεδρο Αλέξανδρο ΚΟΥΚΑ και στον αντιπρόεδρο Αλέξανδρο ΑΓΓΕΛΕΤΑΚΗ για την ονομαστική τους εορτή χρόνια πολλά, χρόνια καλά, υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες!»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.