ΤΟΠΙΚΑ

Οι ευχές και τα συγχαρητήρια του δημάρχου Κ.Κουκά στους επιτυχόντες

Οι ευχές και τα συγχαρητήρια του δημάρχου Κ.Κουκά στους επιτυχόντες

«Θέλω να συγχαρώ από καρδιάς όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του νησιού μας που κατάφεραν να περάσουν στο πανεπιστήμιο και να τους ευχηθώ να συνεχίσουν τις σπουδές τους με την ίδια θέληση και επιμονή.
Συγχαρητήρια επίσης στους γονείς, αλλά και στους εκπαιδευτικούς για τη σημαντική συμβολή τους στην προσπάθεια των παιδιών.
Ωστόσο, θέλω να πω σε όσους δεν κατάφεραν να περάσουν στις εξετάσεις ότι η ζωή μας φέρνει διαρκώς αντιμέτωπους με προκλήσεις και αποτυχίες, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας αποθαρρύνει. Κάθε διαδρομή είναι μοναδική και η αξία μας δεν μετριέται μόνο από τις επιτυχίες μας, αλλά και από τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες.
Να αγκαλιάσουμε και να στηρίξουμε όλους τους νέους και τις νέες ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Είναι η καλύτερη επένδυση για το μέλλον του τόπου μας.»
Κωνσταντίνος Κουκάς

Δήμαρχος Μυκόνου


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.