ΤΟΠΙΚΑ

Οι δύσκολες αποστολές απαιτούν καλό σχεδιασμό

Οι δύσκολες αποστολές απαιτούν καλό σχεδιασμό

Mε τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, σήμερα, στο Διεθνές Αεροδρόμιο “Διαγόρας” της Ρόδου ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκου.


«Σε τρείς ημέρες ανοίγουν τα 5 Διεθνή αεροδρόμια των νησιών μας σε πτήσεις απο το εξωτερικό και ξεκινά έτσι μια νέα εξαιρετικά απαιτητική περίοδος.
Μια περίοδος, στην οποία προσπαθούμε να κρατήσουμε σε όσο το δυνατόν χαμηλότερο επίπεδο τις επιπτώσεις στην οικονομία μας και σε όσο το δυνατόν υψηλότερο επίπεδο την προστασία της δημόσιας υγείας.
Οι δύσκολες αποστολές απαιτούν καλό σχεδιασμό και πάνω σε αυτό δουλεύουμε καθημερινά, χωρίς να υπάρχει στην παγκόσμια κοινότητα η απόλυτη συνταγή.
Οι προκλήσεις, έρχονται για να τις αντιμετωπίζουμε, κοιτώντας πάντα»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.