BUSINESS

Οι δικαστικές περιπέτειες του Nammos

Οι δικαστικές περιπέτειες του Nammos
Πρωτόδικη δικαίωση για το Nammos σχετικά με την απαγόρευση της χρήσης του ονόματός του από επιχείρηση πολυτελών καταλυμάτων στη Μύκονο

Πρωτόδικη δικαίωση για το Nammos σχετικά με την απαγόρευση της χρήσης του ονόματός του από επιχείρηση πολυτελών καταλυμάτων στη Μύκονο.

Συγκεκριμένα, διατηρήθηκε η προσωρινή διαταγή από το μονομελές Πρωτοδικείο Μυκόνου του «Nammos Restaurant by the sea» εκπροσωπούμενου από τον Νικόλαο και Τέλλο Αγαπηνό κατά της Όλγας Ζαριφοπούλου-Κουσουλού και του πατέρα της Βασίλη για την απαγόρευση της χρήσης του σήματος «Nammos», το οποίο χρησιμοποιούσαν παράνομα χωρίς άδεια του γνωστού εστιατορίου ονοματίζοντας τα καταλύματα (VILLA LOV NAMMOS) που διατηρούν στην Ψαρρού της Μυκόνου και τα ενοικιάζουν 4.000 ευρώ την ημέρα.

Η εταιρεία Nammos έχει καταθέσει και αποζημιώθηκε αγωγή κατά των ανωτέρω ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.