ΤΟΠΙΚΑ

Ογδόντα χιλιάδες ευρώ στους γιατρούς που υπηρετούν στη Μύκονο για την κάλυψη των αναγκών τους

Ογδόντα χιλιάδες ευρώ στους γιατρούς που υπηρετούν στη Μύκονο για την κάλυψη των αναγκών τους
Ο Δήμος Μυκόνου έχει υιοθετήσει και εφαρμόζει το συγκεκριμένο σύστημα επιδοματικής πολιτικής τα τελευταία χρόνια

Γενναιόδωρος είναι ο Δήμος Μυκόνου ως προς την κάλυψη των εξόδων διαμονής και σίτισης γιατρών που υπηρετούν στο νησί των ανέμων.

Αυτή ήταν μια εξαγγελία της δημοτικής αρχής η οποία δεν έμεινε στα λόγια αλλά αποτυπώνεται με συνέπεια στην πράξη.

Στην τελευταία της συνεδρίαση, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μυκόνου αποφάσισε να προχωρήσει στην οικονομική ενίσχυση για το έτος 2020,  συνολικά 16 ιατρών, επικουρικών και αγροτικών που υπηρετούν στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου.

Το συνολικό ποσό το οποίο πρόκειται να μοιρασθεί στους γιατρούς είναι 80.000 ευρώ και όπως προαναφέρθηκε, έχει να κάνει με την κάλυψη των εξόδων διαμονής και σίτισης των γιατρών.

Ο Δήμος Μυκόνου έχει υιοθετήσει και εφαρμόζει το συγκεκριμένο σύστημα επιδοματικής πολιτικής τα τελευταία χρόνια, προκειμένου να προσελκύσει όχι μόνο γιατρούς, αλλά διάφορες κατηγορίες δημοσίων υπαλλήλων και να τους δώσει κίνητρο να εργασθούν στο νησί ενισχύοντας το δίκτυο λειτουργίας των δημόσιων υπηρεσιών.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.