ΤΟΠΙΚΑ

Οχιά σε τουαλέτα πεντάστερου ξενοδοχείου της Μυκόνου

Οχιά σε τουαλέτα πεντάστερου ξενοδοχείου της Μυκόνου

Σε κλήση Παροχής Βοηθείας για διάσωση ενός φιδιού, ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μυκόνου χτες το βράδυ!

Συγκεκριμένα, κλήθηκαν για την διάσωση και απελευθέρωση, μιας οχιάς η οποία είχε εγκλωβιστεί στις τουαλέτες πολυτελέστατου ξενοδοχείου στον Άγιο Στέφανο Μυκόνου! Ναι καλά διαβάζετε, οι επισκέπτες ξενοδοχείου, βρέθηκαν με μια ανέλπιστη έκπληξη όταν μπήκαν στις τουαλέτες κοινού. Το φίδι προφανώς βρήκε την ευκαιρία και τρύπωσε θέλοντας να νιώσει για λίγο τη χλιδή και τη λάμψη των πολυτελέστατων ξενοδοχείων της Μυκόνου!

Στο συμβάν επιχείρησαν δύο άνδρες με ένα όχημα, οι οποίοι αφού παγίδευσαν με ασφάλεια το φίδι, το μετέφεραν και το απελευθέρωσαν στο φυσικό του περιβάλλον, μακριά από την κατοικημένη περιοχή.

Αξίζει να σημειωθεί οτι τα περισσότερα φίδια που ζουν στην πατρίδα μας είναι εντελώς άκακα και επιπρόσθετα απολύτως απαραίτητα για την πανίδα της κάθε περιοχής, διατηρώντας τη φυσική ισορροπία της. Δε χρειάζεται να σκοτώνετε, απλά απομακρύνετε τα με ασφάλεια!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.