ΤΟΠΙΚΑ

Οχετός ύβρεων Βερώνη εναντίον του Κουκά στο δημοτικό συμβούλιο και όργιο συκοφαντικών σχολίων

Οχετός ύβρεων Βερώνη εναντίον του Κουκά στο δημοτικό συμβούλιο και όργιο συκοφαντικών σχολίων
Σε ένα παραλήρημα πεζοδρομίου αφού κατασυκοφάντησε τους πάντες έβρισε με χυδαίο τρόπο τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά

Επεισοδιακή ήταν η σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Μυκόνου με τον Χρήστο Βερώνη σε ρόλο συκοφάντη εναντίον καταρχήν του MykonosVoice, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησε την χειραγώγηση της ελευθερίας της έκφρασης του τύπου, στην συνέχεια καταφέρθηκε εναντίον του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά με πεζοδρομιακού χαρακτήρα φράσεις.

Ο Βερώνης άρχισε να εξάγει καταρχήν προσωπικά συμπεράσματα και κρίσεις από όσα διαβάζει τις τελευταίες μέρες  μαγειρεύοντας με δικές του εκφράσεις όπως παχιές αγελάδες( τις μπέρδεψε με το ιερές) και άλλες απερίγραπτες φράσεις.

Εκεί που πραγματικά ξέφυγε από τα όρια και άρχισε να μιλάει χυδαία ήταν όταν απευθύνθηκε στον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά αποκαλώντας τον υποκριτή, διπρόσωπο και υπηρέτη των αφεντικών του.

Σε ένα παραλήρημα άνευ προηγούμενου.

Ο δήμαρχος εξερράγη και του επέστρεψε τον χαρακτηρισμό θυμίζοντας του ότι τέτοιου πεζοδρομιακού χαρακτήρα συμπεριφορές έρχονται από τα χρόνια της δημαρχίας Βερώνη στην Μύκονο.

Τότε που τα έσκιαζε όλα η φοβέρα όπως έχουν να θυμούνται οι παλιότεροι στο νησί.

Η ελευθερία του τύπου ως συνταγματικό δικαίωμα δεν αφορά φυσικά τον κυρίαρχο Βερώνη που στα χρόνια του ποιος τολμούσε να μιλήσει στο νησί αλήθεια;
Αν και οι Μυκονιάτες του έδειξαν την πόρτα της εξόδου από την δημαρχία και μάλιστα χαρακτηριστικά υποβάλλοντας τον σε σκωτσέζικο ντους στις εκλογές του 2019( πρώτη Κυριακή 47% και μετά ηττημένος) , με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο,  τις συνήθειες του παρελθόντος δεν τις ξεχνάει εύκολα.

ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΕΝΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ Ο ΛΥΚΟΣ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΧΟΥΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.