ΤΟΠΙΚΑ

Ο Βερώνης θέλει να διοικήσει την Μύκονο και ήταν άφαντος από το Δημοτικό Συμβούλιο

Ο Βερώνης θέλει να διοικήσει την Μύκονο και ήταν άφαντος από το Δημοτικό Συμβούλιο
Την ώρα που πολλά σοβαρά θέματα ήταν υπο συζήτηση ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης και οι συνεργάτες δεν εμφανίστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο

Δεν είναι τίποτα τυχαίο τελικά και το γεγονός ότι ο Χρήστος Βερώνης σε πολλά θέματα λειτουργεί απρόσκοπτα και αψυχολόγητα, φάνηκε για μια φορά ακόμη το βράδυ της Δευτέρας.

Την ώρα που πολύ σοβαρά θέματα ήταν στο τραπέζι υπο συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου δεν εμφανίστηκε ποτέ, μάλλον έκανε προεκλογικό αγώνα, αλλά η απουσία του όσο και των συνεργατών του ήταν μια σοκαριστική εικόνα ευτελισμού των θεσμών.

Άφησε δηλαδή τον γάμο να πάει για πουρνάρια;

Ή μήπως θεώρησε ότι σχόλασε ο γάμος της διοίκησης του Δήμου Μυκόνου;

Είναι αδιανόητο να θέλει να διοικήσει το νησί ξανά και να μην εμφανίζεται στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Απίστευτα πράγματα…

Πολλά τα σοβαρά θέματα και η παράταξη Βερώνη δεν εμφανίστηκε κανείς, προφανώς  προκειμένου να τα μπλοκάρουν λίγες μάλιστα μέρες πριν τις εκλογές του Οκτωβρίου…

Πρωτοφανές και σοκαριστικό αν αναλογιστεί κάποιος ότι σε λίγες μέρες θα ζητήσουν ψήφο για να διοικήσουν.

Οι αυριανοί δηλαδή σωτήρες του τόπου δεν συμμετέχουν στα συμβούλια σήμερα.

Σε κανένα σημείο της Ελλάδας δεν συμβαίνει αυτό και αυτός ο άνθρωπος θα ζητάει από αύριο την ψήφο των πολιτών να διοικήσει την Μύκονο.

Εύγε…

Παντού τιμούν την διαδικασία μέχρι την τελευταία μέρα καθώς να θυμίσουμε ότι η θητεία του Δημοτικού Συμβουλίου ολοκληρώνεται μήνες αργότερα.

Για την ιστορία οριακά πέρασαν τα θέματα στην συνεδρίαση με τους ανεξάρτητους και τις παρατάξεις Κουκά-Σαμψούνη να ψηφίζουν.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.