ΤΟΠΙΚΑ

Ο Βασίλης Σπανούλης,η μυθική καριέρα και η γούρικη Μύκονος

Ο Βασίλης Σπανούλης,η μυθική καριέρα και η γούρικη Μύκονος
Τίτλους τέλους έβαλε ο διεθνής μπασκετμπολίστας στην καριέρα του μετά από χρόνια δόξας και τίτλων

Το μεσημέρι του Σαββάτου με μία ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Βασίλης Σπανούλης έκανε γνωστό πως αποσύρεται από το μπάσκετ.

Ο άσος του Ολυμπιακού «κρεμάει» τα μπασκετικά του παπούτσια σε ηλικία 38 ετών.

Λίγο μετά η σύζυγος του, Ολυμπία Χοψονίδου δημοσίευσε ένα βίντεο, το οποίο συνόδευε ένα τρυφερό κείμενο για τον Βασίλη Σπανούλη.

«Όσα τα αστέρια του ουρανού τόσες λέξεις θέλω να γράψω

Μα είναι φτωχές αυτές μπροστά στο μεγαλείο της καρδίας σου

Όσα και αν κατάφερες ποτέ δεν ξέχασες ποιος είσαι

γι αυτό ο Θεός ανταπέδωσε

να φτάσεις εκεί που είσαι.. ήρθε η ημέρα τελικά να πεις το μεγάλο αντίο…….. Συγγνώμη αλλά μετά από αυτό η συγκίνηση ,η περηφάνια, οι αναμνήσεις, οι δύσκολες αλλά και οι χαρούμενες στιγμές δεν με αφήνουν να σκεφτώ καμία ομοιοκαταληξία .. Από εμένα τον Θανάση ,τον Βασίλη, τον Δημήτρη, την Αιμιλία, την Αναστασία και την Αλεξάνδρα ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μας πρόσφερες και για αυτές που θα έρθουν στο καινούριο κεφάλαιο της ζωής μας!! Σ ‘αγαπάμε πολύ!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Ολυμπία Χοψονίδου.

Χοψονίδου – Βασίλης Σπανούλης: Η σέλφι για τα δέκα χρόνια γάμου

Ήταν 24 Ιουνίου 2011 όταν η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το μοντέλο και ο μπασκετμπολίστας είχαν ήδη ξεκινήσει τη δημιουργία οικογένειας αφού είχαν αποκτήσει τον πρώτο τους γιο και σήμερα μετά από 10 χρόνια έγγαμου βίου είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ έχοντας αποκτήσει έξι παιδιά.

Το βράδυ της Πέμπτης το ερωτευμένο ζευγάρι πραγματοποίησε μια έξοδο για δύο. Εκαναν ένα matchy matchy look και δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο των νοτίων προαστίων. Την αποκάλυψη έκανε η Ολυμπία Χοψονίδου, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την φωτογραφία.

Το love story της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη:

Η Μύκονος είναι το νησί που ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν το 2008. «Είναι αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας. Γρήγορα κατάλαβα ότι ήμουν τυχερός, γιατί βρήκα μια γυναίκα που με εξιτάρει εσωτερικά και εξωτερικά. Η Ολυμπία είναι ο έρωτας της ζωής μου» έχει δηλώσει ο γνωστός μπασκετμπολίστας.

Το 2009 η Ολυμπία Xoψονίδου μένει έγκυος στο πρώτο τους παιδί και αποφάσισαν να παντρευτούν με πολιτικό γάμο, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο στο δημαρχείο Νέου Ηρακλείου. Ο θρησκευτικός γάμος ήταν θέμα προγραμματισμού τον οποίο και τελικά έκαναν στις 24 Ιουνίου του 2011 στο Κτήμα Νάσιουτζικ έχοντας στο πλευρό τους αγαπημένους φίλους και συγγενείς.

Το 2012 το ζευγάρι φέρνει στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του έρωτά του, τον Βασίλη. Το 2013 το ζευγάρι οδεύει για το τρίτο του παιδί το οποίο είναι και πάλι αγόρι, ο Δημήτρης. Το 2015 βρίσκει την Ολυμπία Χοψονίδου ξανά έγκυο και αυτή τη φορά ο Βασίλης Σπανούλης έβαλε… το τρίποντο της ζωής του αφού το τέταρτο παιδί τους είναι κορίτσι, η Αιμιλία. To 2017 το ζευγάρι έφερε στον κόσμο το πέμπτο παιδί, το οποίο είναι το δεύτερο κορίτσι της οικογένειας, η Αναστασία. Και το 2020 η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με την τρίτη τους κόρη.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ολυμπία Χοψονίδου για την επέτειο γάμου με τον Βασίλη Σπανούλη:

alphafreepress.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.