ΤΟΠΙΚΑ

Ο Βαλάντης πάει στα δικαστήρια τον συνεργάτη του Βερώνη

Ο Βαλάντης πάει στα δικαστήρια τον συνεργάτη του Βερώνη
Μετά την αποκάλυψη του MykonosVoice για τον οχετό ύβρεων του Λαζαρίδη ο γνωστός τραγουδιστής πάει στην δικαιοσύνη

Πρώτο θέμα συζήτησης στη τοπική κοινωνία της Μυκόνου, έχει γίνει το υβριστικό και χυδαίο σχόλιο που τοπικού άρχοντα της Μυκόνου, οποίος θέλησε μέσω του πληκτρολογίου να αποκαλύψει τις αρετές του εναντίον του γνωστού Ροδίτη Καλλιτέχνη Βαλάντη Αυγενικού.

Προφανώς όμως υπολόγιζε χωρίς τον ξενοδόχο!!!! Κι ενώ οι κύκλοι της Μυκόνου μιλούσαν για συκοφαντικά δημοσιεύματα και κατασκευασμένες ειδήσεις προκειμένου να βλάψουν τόσο τον υβριστή όσο και τον υποψήφιο δήμαρχο Μυκόνου κ. Βερώνη…ο  γνωστός καλλιτέχνης έρχεται να δώσει τέλος στα σχόλια στα τοπικά καφενεία…

Ο γνωστός Καλλιτέχνης… «ομολογεί»…. «έγραψε το χαρτάκι του» … και «αυτή τη φορά» θα συναντηθεί όχι σε κάποιο «ασανσέρ», αλλά στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Το θέμα είχε αποκαλύψει το τοπικό site της Μυκόνου, Mykonosvoice.gr

Έτοιμος να καταθέσει μήνυση και αγωγή είναι ο γνωστός τραγουδιστής για τα σχόλια Λαζαρίδη στο διαδίκτυο

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr, o γνωστός τραγουδιστής έδωσε εντολή σε γνωστό Δικηγορικό γραφείο των Αθηνών να καταθέσει Εξώδικη διαμαρτυρία δήλωση εναντίον του πολιτευτή Μυκόνου Δ. Λ. για το σχόλιο που ανάρτησε στο Ιντερνέτ εναντίον του γνωστού τραγουδιστή.

To Cyclades24.gr δημοσιεύει αποκλειστικά  το εξώδικο του Βαλάντη. Δείτε τι αναφέρει:

ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Εξώδικη διαμαρτυρία δήλωση και πρόσκληση Βαλάντη Αυγενικού κατοίκου Γλυφάδας

ΠΡΟΣ Δ……. Λ………, κάτοικο Μυκόνου

Σε πρόσφατη ανάρτηση μου στον προσωπικό μου λογαριασμό στο διαδίκτυο εξέφρασα σοβαρά, ήρεμα, πολιτισμένα και ώριμα την προσωπική μου άποψη και κρίση σε σχέση με σοβαρά και κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο μας τις τελευταίες ημέρες. Συγκεκριμένα ανέγραψα: «Σήμερα κέρδισε η διορατικότητα, σήμερα κέρδισε η στρατηγική, σήμερα κέρδισε η Ειρήνη, σήμερα κέρδισε η Δημοκρατία Σήμερα κέρδισε η Ελλάδα μας».

Την ανάρτηση μου αυτή, αναδημοσιευμένη στην ηλεκτρονική σελίδα ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ, εσείς που προφανώς έχετε αντίθετη άποψη, την σχολιάσατε με το σχόλιο «άλλος κωλοτρυπιδάτος!!!! Πήγαινε να κάνεις καμία πιπα στο ασανσέρ για να μην λες μαλακιες παλιολούγκρα».

Επειδή, ως εκ της δραστηριότητος μου στον καλλιτεχνικό χώρο, είμαι δημόσια αναγνωρίσιμο και αναγνωρισμένο στο χώρο της μουσικής πρόσωπο.

Επειδή το περιεχόμενο του σχολίου σας, πέραν του ότι εκφεύγει των ορίων που επιβάλουν η ευπρέπεια, τα χρηστά ήθη ως και τα ανάλογα ήθη που πρέπει να χαρακτηρίζουν δημόσιες ανακοινώσεις και αναρτήσεις, με προσβάλλει βάναυσα την προσωπικότητα μου αποτελώντας για εμέ ύβρη αλλά και συκοφαντική δυσφήμηση.

Επειδή, ως πληροφορούμαι από σχολιασμό του site ΜΥΚΟΝΟΣ VOICE GR, το οποίο ανακοινώνει και σχολιάζει την ανάρτηση σας μεταξύ άλλων με το σχόλιο «Με απερίγραπτους χαρακτηρισμούς και πρωτοφανές υβρεολόγιο ο Δ…… Λ……..  γράφει δημόσια χυδαίες εκφράσεις στον γνωστό τραγουδιστή» και από το ίδιο site πληροφορούμαι ότι είσθε δημόσιο πρόσωπο το οποίο μάλιστα προτίθεται να εκθέσει τον εαυτό του στις επικειμενες αρχαιρεσίες για την εκλογή τοπικών αρχών.

Επειδή, ως εκ της ιδιότητος σας αυτής το προαναφερθέν σχόλιο και η συνδεόμενη με αυτό συμπεριφορά σας και προσβολή της προσωπικότητας μου αποκτούν ιδιαίτερη απαξία. Διαμαρτύρομαι για την συμπεριφορά και ενέργεια σας αυτή και σας καλώ εντός διημέρου από λήψεως της παρούσας να αναγνωρίσετε, με σχετική ανάρτηση σας στον ίδιο διαδικτυακό τόπο όπως και στον λογαριασμό σας με την οποία θα ανακαλείτε το προαναφερθέν σχόλιο θα δηλώνετε ότι με σέβεστε και με εκτιμάτε και δεν γνωρίζετε τίποτε σχετικό που να εδράζει την προηγουμένη σας ανάρτηση, εξηγώντας και τους λόγους για τους οποίους προβήκατε στην αήθη προγενέστερη πράξη και συμπεριφορά που αποτελεί προσβολή της προσωπικότητας μου της τιμής και της υπολήψεως μου και ταυτόχρονα και συκοφαντική δυσφήμηση μου.

Δηλώνω δε ότι σε ενάντια περίπτωση που δεν προβείτε στην οφειλομένη αποκατάσταση, θα αναγκασθώ να προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια σε κάθε αρμόδια αρχή για τον κολασμό σας και προκειμένου να διασφαλίσω και αποκαταστήσω την τρωθείσα τιμή και υπόληψη μου.

Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος μου, αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει την παρούσα σε αυτόν που απευθύνεται προς γνώση του και για τις νόμιμες συνέπειες αντιγράφοντας την στην συνταγησομένη έκθεση επιδόσεως.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.