ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ο Βαγγέλης Περρής υποψήφιος με την ΝΔ στις Κυκλάδες σύμφωνα με δημοσίευμα

Ο Βαγγέλης Περρής υποψήφιος με την ΝΔ στις Κυκλάδες σύμφωνα με δημοσίευμα

Ξανά στο προσκήνιο έρχεται το όνομα του γνωστού συριανού δημοσιογράφου, παρουσιαστή και επιχειρηματία Βαγγέλη Περρή, αναφορικά με τη συμμετοχή του στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες όπως αναφέρει το europost.gr ο γνωστός δημοσιογράφος και σόουμαν Βαγγέλης Περρής θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στο νομό Kυκλάδων. Οι σχετικές επαφές με την ηγεσία της ΝΔ έχουν ήδη ολοκληρωθεί και ο Βαγγέλης σχεδιάζει τις πρώτες κινήσεις του μαζί με στενούς του φίλους και συνεργάτες.
Να θυμίσουμε ότι ο Βαγγέλης Περρής ήταν για πολλά χρόνια δίπλα στον Θέμο Αναστασιάδη και στην εκπομπή «Όλα» στην τηλεόραση του «ΑΝΤ-1». Ενώ, αμέσως μετά μεταφέρθηκε στο «Έψιλον» όπου παρουσίαζε παρόμοια σατιρική εκπομπή μαζί με την Αθηναΐδα Νέγκα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.