ΤΟΠΙΚΑ

Ο Τζέισον Ντερούλο σε βραδινή του έξοδο στη Μύκονο

Ο Τζέισον Ντερούλο σε βραδινή του έξοδο στη Μύκονο

Γεγονός έγινε πριν από λίγο καιρό η άφιξη του Τζέισον Ντερούλο στη Μύκονο.

Ο διεθνής τραγουδιστής που διαθέτει μια λαμπρή καριέρα, καθώς μετράει 11 πλατινένια singles, 12 δισεκατομμύρια streams, κοντά στα οκτώ δισεκατομμύρια views στο YouTube και πωλήσεις singles που αγγίζουν τις 200 εκατομμύρια παγκοσμίως, δείχνει να έζησε αξέχαστες στιγμές στο νησί των Ανέμων.

Ο Τζέισον Ντερούλο φάνηκε να απολαμβάνει όσο τίποτα τις καλοκαιρινές του διακοπές, διασκεδάζοντας και γεμίζοντας μπαταρίες για τη νέα σεζόν. Ο τραγουδιστής πριν από λίγες ημέρες φωτογραφήθηκε να βγαίνει από το κλαμπ «Billionaire», το οποίο είναι καρπός της συνεργασίας του Φλάβιο Μπριατόρε και του Ζαννή Φραντζέσκου.

Δείτε φωτογραφίες από βραδινή έξοδο του τραγουδιστή στο νησί των ανέμων:
Derulo99__1_
Derulo99__2_
Derulo___3_
Derulo___2_
Derulo___1_

Πριν από λίγες ημέρες ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε δώσει μία συναυλία στο SantAnna της Μυκόνου. Ο 33χρονος σταρ έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και με το live του ξεσήκωσε το κοινό στο διάσημο beach bar της Παράγκας.

Μάλιστα είχε εμφανιστεί στη σκηνή ημίγυμνος, με τα φλας να αστράφτουν δίπλα του από τους θαυμαστές του που έσπευσαν να βγάλουν ένα βίντεο ή μια selfie δίπλα του.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.