ΤΟΠΙΚΑ

O Tommy Hilfiger στη Μύκονο μαζί με τη σύζυγό του Dee Ocleppo-Hilfiger

O Tommy Hilfiger στη Μύκονο μαζί με τη σύζυγό του Dee Ocleppo-Hilfiger

Ο designer συνδυάζει στο νησί των ανέμων ολιγοήμερες διακοπές με business.

Αν και οι παπαράτσι του την έχουν στημένη στο Ματογιάννι, στο coctkail party που οργανώνεται για το opening του πρώτου pop up store με ρούχα της συζύγου του  , η «Espresso» σάς τον παρουσιάζει πρώτη! Προς τιμήν του διάσημου σχεδιαστή και της συζύγου του δόθηκε χθες το βράδυ πριβέ δείπνο σε υπερπαραγωγή βίλα της Μυκόνου, με καλεσμένους συνεργάτες και φίλους του, όπως οι αδελφές Στυλιανοπούλου, ο Κώστας Μαρτάκης και ο Ελληνας σχεδιαστής μόδαςΜιχάλης Μανιάτης, ο οποίος το έκανε γνωστό ανεβάζοντας Insta-story, ενώ ο Κώστας Μαρτάκης έβγαλε και selfie μαζί του.

Ευδιάθετος και σε μεγάλα κέφια ο Tommy-ντυμένος στα λευκά- απόλαυσε από τη βίλα τη μοναδική θέα του νησιού και την καλή ενέργεια που εκπέμπει η Μύκονος, αλλά και την ελληνική κουζίνα. Οσο για τη διαμονή του στο ολιγοήμερο ταξίδι του, μένει σε πολυτελέστατη σουίτα ξενοδοχείου στον Ορνό.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.