ΤΟΠΙΚΑ

Ο Θουκυδίδης Γρήγορης υποψήφιος με την Πρωτοβουλία Δράσης

Ο Θουκυδίδης Γρήγορης υποψήφιος με την Πρωτοβουλία Δράσης

Ο Θουκυδίδης Γρηγόρης γεννήθηκε στη Μύκονο όπου και μεγάλωσε. Είναι παντρεμένος με την Ευθυμία Κουσαθανά.

Αποφοίτησε από το ΕΠΑΛ Μυκόνου και συνέχισε τις σπουδές του στην Αθήνα στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ με ειδικότητα Τεχνικός Μηχανικός Θερμικών Εγκαταστάσεων και Μηχανικός Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου.

Συμμετέχει συστηματικά στην εθελοντική αιμοδοσία. Από το σχολικά του χρόνια ασχολήθηκε με τα κοινά στο δεκαπενταμελές ως Πρόεδρος. Στο Δήμο, θα ήθελα να ασχοληθεί με την αναβάθμιση των υδραυλικών υποδομών του νησιού, προκειμένου ο Δήμος να αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους δημότες, με ιδιαίτερη έμφαση στην ύδρευση.

Στηρίζει το Δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά, γιατί έχει καταξιωμένη, επιστημονική, κοινωνική και αυτοδιοικητική πορεία και δίνει τη μάχη για διαφάνεια, αξιοκρατία, στήριξη της επιχειρηματικότητας και μια καλύτερη καθημερινότητα για όλους.

Είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Μυκόνου.

#protovouliadrasis #synehizoume #mazi #ekloges2019


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.