ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ζήτησε Harrods στην Ελλάδα και το Τwitter τον σταύρωσε -«Κούνα το κεφάλι σου να δεις αν κάνει γκλιν γκλον»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ζήτησε Harrods στην Ελλάδα και το Τwitter τον σταύρωσε -«Κούνα το κεφάλι σου να δεις αν κάνει γκλιν γκλον»

Ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας έγραψε κάτι που για τους περισσότερους θεωρήθηκε προκλητικό, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο με την πανδημία του κορωνοϊού, που έχει «γονατίσει» και την οικονομία.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγραψε χαρακτηριστικά: «Κάποιος πρέπει να χτίσει ένα κατάστημα Harrods στην Ελλάδα. Ήρθε η ώρα». Υπενθυμίζουμε ότι τα Harrods είναι πολυτελές κατάστημα του Λονδίνου.

Πολύ γρήγορα η ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά έγινε trend στο Τwitter, με τους χρήστες να τον δικάζουν.

Αλλοι επίστρατευσαν το χιούμορ τους και τρόλαραν τον Στέφανο Τσιτσιπά, ενώ άλλοι τον κατακεραύνωσαν συγκρίνοντάς τον με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος πρόσφατα προχώρησε σε μια συγκινητική κίνηση, μοιράζοντας μεγάλες ποσότητες τροφίμων στη γειτονιά του, τα Σεπόλια.

πηγη iefimerida.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.