ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΑ

Ο Σάκης Τσιώλης «προπόνησε» τους μικρούς της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

Ο Σάκης Τσιώλης «προπόνησε» τους μικρούς της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ
Μια μεγάλη εμπειρία είχαν το απόγευμα οι πιτσιρικάδες της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ στον Κόρφο εκεί που βρέθηκε ο καταξιωμένος Έλληνας προπονητής

Μια μοναδική εμπειρία έζησαν το απόγευμα στο γήπεδο του Κόρφου οι πιτσιρικάδες της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ καθώς στο γήπεδο βρέθηκε ο καταξιωμένος Έλληνας προπονητής Σάκης Τσιώλης που μίλησε στους μικρούς και τους έδειξε τα μυστικά της μπάλας στην προπόνηση.

 Ο έμπειρος προπονητής Σάκης Τσιώλης βρίσκεται στη Μύκονο καθώς διατηρεί πολύ καλές φιλικές σχέσεις με τον πρόεδρο της Α.Ε. Μυκόνου Αλέξανδρο Κουκά.


Παρακολούθησε μάλιστα και  το ματς της ομάδας απέναντι στο Γ.Σ. Μαρκό για την 2η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ενώ  βρέθηκε και στην Άνω Μερά όπου και είδε το ματς της γυναικείας ομάδας απέναντι στον Διαγόρα Ικαρία.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.