ΤΟΠΙΚΑ

Ο «Πολάκης» της Μυκόνου Κάπλαντζης και ο οχετός ύβρεων εναντίον του Κ.Καραμανλή

Ο «Πολάκης» της Μυκόνου Κάπλαντζης και ο οχετός ύβρεων εναντίον του Κ.Καραμανλή
Αψυχολόγητη χυδαία επίθεση εναντίον ενός φίλου της Μυκόνου από τον Κάπλαντζη, συνεργάτη (;) του υποψηφίου δημάρχου της Μυκόνου Νίκου Γκέλου

Σε ένα κόλαφο ύβρεων εναντίον του παραιτηθέντος  υπουργού Κώστα Αχιλλέα Καραμανλή επιδόθηκε μέσω Διαδικτύου ο στενός συνεργάτης του υποψηφίου δημάρχου της Μυκόνου  Νίκου Γκέλου, επικοινωνιολόγος Νίκος Κάπλαντζης ξεπερνώντας για ακόμη μια φορά τα όρια στην δημόσια σφαίρα του σχολιασμού με λόγο χυδαία επιθετικό και υβρεολόγιο χωρίς όρια.

Ο Πολάκης της πολιτικής ζωής της Μυκόνου «χτύπησε» ξανά και αυτή την φορά έβαλε στο στόχαστρο τον Κ.Καραμανλή.

Η κριτική είναι πάντα εποικοδομητική καθώς και η απόδοση ευθυνών επιβεβλημένη στα δημόσια πολιτικά πρόσωπα, αλλά μέχρι εκεί.

Οι ύβρεις και οι χυδαίοι χαρακτηρισμοί, όπως μακελάρης, αναίσθητος, διαπλοκέας και διεφθαρμένος που αποδίδει ο Κάπλαντζης, σύμφωνα με πληροφορίες στενός συνεργάτης του υποψηφίου δημάρχου Νίκου Γκέλου,  δεν συνάδουν με το δημοκρατικό πνεύμα και την κριτική που πάντα πρέπει να την διέπει ευπρέπεια.

Με εκφράσεις μίσους και φανατισμού θα πάμε και στις δημοτικές εκλογές στο νησί;

Με τον Κάπλαντζη φυσικά δεν ασχολούνται ιδιαίτερα αρκετοί, καθώς συχνά πυκνά ξεπερνάει τα εσκαμμένα και έχει και άλλες φορές θίξει δημόσια με χαρακτηρισμούς και με τοποθετήσεις του, πολιτικούς του αντιπάλους.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον στην περίπτωση του είναι αν πράγματι τον έχει επιλέξει για βασικό του συνεργάτη ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Γκέλος και αν ο ίδιος συμφωνεί με αυτή την συμπεριφορά του.

Θα τα δούμε και στη Μύκονο προεκλογικά τέτοιες εκφράσεις μίσους;

Θα δούμε χυδαιότητες σε αυτό το ύφος;
Θα επιλέξουν υποψήφιοι στη Μύκονο να ευτελίσουν με τέτοιες συμπεριφορές την διαδικασία μέχρι τις εκλογές;

Γιατί αν πράγματι ο κύριος αυτός που αναγορεύεται ως επικοινωνιολόγος είναι βασικός συνεργάτης του υποψηφίου δημάρχου Νίκου Γκέλου, θα πρέπει ο τελευταίος άμεσα να πάρει δημόσια θέση για τις εκφράσεις μίσους που θυμίζουν Πολάκη στα ντουζένια του.

Συνάμα στο πρόσωπο που απευθύνεται ο Κάπλαντζης και τον καθυβρίζει, αυτό του κ.Κ.Καραμανλή και το οποίο θα κριθεί για τις όποιες  παραλείψεις ή λάθη του στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, από εκείνους που πρέπει και την κατάλληλη ώρα , παρά το γεγονός ότι σε πρώτο χρόνο έχει δείξει πολιτικό ήθος και αξιοπρέπεια με την παραίτηση του, ο κ.Καραμανλής ως οικογένεια αλλά και προσωπικά ο ίδιος, διατηρεί δεσμούς με την Μύκονο οικογενειακούς αλλά και φιλικούς με αρκετούς μάλιστα Μυκονιάτες.

Διαβάστε τι έγραψε ο συνεργάτης (;) του υποψηφίου δημάρχου Νίκου Γκέλου  και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

«Θα είναι ξανά υποψήφιος ο μακελάρης.

Επιτομή αναισθησίας, διαπλοκής και νεποτισμού.

Επιτομή ενός διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος σε όλα τα επίπεδα.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.