ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Περιάλης στον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Ο Περιάλης στον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ
Με συνοπτικές διαδικασίες και με ενέργειες του Αλέκου Κουκά ο εκλεκτός της επίθεσης του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ είναι ο Γιώργος Περιγιάλης

Τον Γιώργο Περιάλη τον ακραίο επιθετικό που τα τελευταία τρια χρόνια υπηρέτησε την ομάδα της Σαντορίνης τον Πανθηραικό απέκτησε ο ΑΟ Μυκόνου καλύπτοντας την θέση του επιθετικού που είχε μείνει κενή στην ομάδα του νησιού.

Με μια άκρως  δελεαστική πρόταση της διοίκησης του Αλέξανδρου Κουκά ο ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ νίκησε  τους υπόλοιπους μνηστήρες εντάσσοντας στο δυναμικό της ομάδας έναν ικανότατο ποδοσφαιριστή που γνωρίσει αρκετά καλά τι εστί πρωταθλητισμός.

Ο Περιάλης έπαιξε στον ΑΟ Σύρου, τη Θήβα (Νταμπλ),  τον Πανθηραϊκο (νταμπλ) και  είναι δεδομένο ότι θα προσφέρει λύσεις στο συγκρότημα του Θεοφύλακτου Παχατουρίδη.

 

«O Αθλητικός Όμιλος Μυκόνου με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Περιάλη, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην ομάδα του Πανθηραϊκού Α.Ο.

Ο Τηνιακός ποδοσφαιριστής συμφώνησε να αγωνιστεί με τη φανέλα της ομάδας μας και να τη βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της.

Ο πρόδερος, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές οι παίχτες και οι φίλοι της ομάδας μας καλωσορίζει τον ποδοσφαιριστή στην οικογένεια του Α.Ο. Μυκόνου και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας».

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.