ΤΟΠΙΚΑ

«Ο Παναγιώτης είχε χτίσει οικογενειακές σχέσεις με τη Μύκονο» δηλώνει φίλος του Στάθη που δολοφονήθηκε στο Ψυχικό

«Ο Παναγιώτης είχε χτίσει οικογενειακές σχέσεις με τη Μύκονο» δηλώνει φίλος του Στάθη που δολοφονήθηκε στο Ψυχικό

Σοκαρισμένοι από τη στυγερή δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη, την Τρίτη το πρωί, στο Νέο Ψυχικό, είναι οι φίλοι, οι επιχειρηματίες και οι άνθρωποι που συνάντησαν από κοντά τον άτυχο άνδρα όταν χρειάστηκε να τους βοηθήσει μέσω της δουλειάς του.

Φίλος του Παναγιώτη Στάθη μίλησε στο protothema.gr για τον άτυχο άνδρα. «Ο Παναγιώτης ήταν ένας από τους πιο περιζήτητους και έξυπνους τοπογράφους γι’ αυτό και όλοι τον προτιμούσαν. Μπορεί π.χ. ένα απλό τοπογραφικό να κόστιζε 200 ευρώ και ο Παναγιώτης να ζητούσε 3.000 ευρώ αλλά δικαίως γιατί ήξερες ότι με τον Παναγιώτη το τοπογραφικό θα ήταν αντικειμενικό εκατό τοις εκατό. Είχε δραστηριοποιηθεί στα περισσότερα νησιά των Κυκλάδων αλλά με τη Μύκονο ο Παναγιώτης είχε «χτίσει» οικογενειακές σχέσεις με επιχειρηματίες, με εργολάβους, με μεσίτες, με τις τοπικές αρχές, γενικώς ήταν δικτυωμένος. Τώρα, αν είχε διαφωνίες με κάποιους, όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι όταν κάνεις αυτή τη δουλειά και μάλιστα όταν ασχολείσαι με δημοφιλή νησιά. Είχα ακούσει κι εγώ ότι είχε δεχτεί επίθεση από κάποιους στο νησί στο παρελθόν αλλά δεν πήρε διάσταση το θέμα γιατί προφανώς δεν θα ήθελε κι ο ίδιος. Το σοκ είναι μεγάλο για τον φίλο μας γιατί αν έχουμε φτάσει στο σημείο να δολοφονούνται επιστήμονες που πράττουν σωστά τη δουλειά τους και εξελίσσονται μέσα από αυτή και αυτό ενοχλεί κάποιους άλλους, τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην κοινωνία» λέει φίλος του Παναγιώτη Στάθη στο protothema.gr.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.