ΤΟΠΙΚΑ

Ο Νίκος Γκέλος στην σωστή πλευρά της ιστορίας του νησιού

Ο Νίκος Γκέλος στην σωστή πλευρά της ιστορίας του νησιού
Επιστροφή στο σπίτι για τον Νίκο Γκέλο.Ανακοίνωση προσχώρησης στην παράταξη Πρωτοβουλία Δράσης του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά

«Στη ζωή μου πάντα πορεύτηκα με αξιοπρέπεια και αίσθημα προσφοράς για τον τόπο μας. Γι αυτό και τα τελευταία χρόνια συμμετείχα στις αυτοδιοικητικές εκλογές, υπηρετώντας πάντα τη δική μου αντίληψη, για το καλό του νησιού. Πριν από λίγους μήνες ανακοίνωσα την πρόθεσή μου να είμαι υποψήφιος δήμαρχος και απηύθυνα ένα ανοιχτό κάλεσμα για τη συγκρότηση του συνδυασμού, «ΜΥΚΟΝΟΣ ΑΞΙΩΝ». Όπως ήδη ενημέρωσα, αυτή η προσπάθεια δεν πέτυχε. Με δεδομένο ότι πίστευα και πιστεύω ότι ο μόνος δρόμος για να μπορείς να προσφέρεις είναι η συμμετοχή και όχι η αποχή εξέτασα με πολύ προσοχή τις εναλλακτικές αυτοδιοικητικές προτάσεις, σε μία περίοδο όπου θα κρίνει πολλά για το μέλλον της Μυκόνου. Στο πλαίσιο αυτό επέλεξα να συνεργαστώ με τον συνδυασμό «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΡΑΣΗΣ» με την πίστη ότι η εμπειρία του παρελθόντος, η γνώση του τι πρέπει να γίνει και το κυριότερο η πολυσυλλεκτικότητα του συνδυασμού δημιουργεί τις συνθήκες για μια ομάδα που μπορεί να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ελπίζω η προεκλογική περίοδος να έχει θετικό πρόσημο και να χαρακτηριστεί από κατάθεση προτάσεων, ιδεών και θέσεων και όχι πόλωσης, ύβρεων και αρνητικών χαρακτηρισμών. Όσοι αγαπάμε το νησί πρέπει να κατανοήσουμε ότι αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν.»

Νικος Γκέλος

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.