ΤΟΠΙΚΑ

Ο Νίκος Γκέλος αποχωρεί από τον συνδυασμό του Βερώνη και κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος

Ο Νίκος Γκέλος αποχωρεί από τον συνδυασμό του Βερώνη και κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος
Επιστολή παραίτησης σύμφωνα με πληροφορίες από την παράταξη Μύκονος Πρώτη Ξανά

Νέα αποχώρηση από τον συνδυασμό του Χρήστου Βερώνη σύμφωνα με πληροφορίες είναι η αποχώρηση του Νίκου Γκέλου που προτίθεται να φτιάξει συνδυασμό και να κατέλθει ως υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Μια εξέλιξη που είναι άκρως δυσάρεστη για τον πρώην δήμαρχο της Μυκόνου Βερώνη που βλέπει τον έναν μετά τον άλλον τους βασικούς του συνεργάτες να φεύγουν.

Ο Νίκος Γκέλος διετέλεσε ένα από τα ισχυρά χαρτιά της διοίκησης Κωνσταντίνου Κουκά αλλά εγκατέλειψε το καράβι του συνδυασμού του δημάρχου λίγους μήνες πριν τις εκλογές του 2019.

Κατήλθε ως υποψήφιος με τον συνδυασμό του Χρήστου Βερώνη και εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος σε υψηλή μάλιστα θέση.

Η ιστορία δείχνει να επαναλαμβάνεται καθώς τώρα εγκαταλείπει τον συνδυασμό Μύκονος Πρώτη Ξανά και λίγους μήνες πριν την εκλογική αναμέτρηση του Οκτωβρίου του 2023 θα είναι όπως όλα δείχνουν εκ νέου υποψήφιος με δικό του συνδυασμό, αυτή την φορά για την θέση του δημάρχου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.