ΤΟΠΙΚΑ

Ο Νικηφόρος Παπανικόλας, υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου

Ο Νικηφόρος Παπανικόλας, υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου

Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Ρόδου, αν και αρχικά ο κ. Παπανικόλας αρνήθηκε την εμπλοκή του, φαίνεται πως πιέστηκε από την Χαριλάου Τρικούπη και αποδέχθηκε την πρόταση.

Να σημειωθεί πως ο κ. Παπανικόλας δέχθηκε την πρόταση από τον κ. Σκανδαλίδη ο οποίος του μίλησε για ιδανική επιλογή του ΠΑΣΟΚ. Ο ίδιος είπε όμως το ναι, αφού ακολούθησε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη. Με τα επιχειρήματα, αλλά και με τον τρόπο που ο κ. Ανδρουλάκης μίλησε, έκανε τον κ. Παπανικόλα να δεχθεί χωρίς άλλες κουβέντες.

Ηδη ο ίδιος έχει αρχίσει επαφές για να συγκροτήσει συνδυασμό, μιας και ο πολιτικός χρόνος για τη δημιουργία του ψηφοδελτίου είναι ασφυκτικά πιεστικός.
Οι επίσημες ανακοινώσεις από το ΠΑΣΟΚ αναμένονται τις αμέσως επόμενες ημέρες.

πηγη Cyclades24.gr


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.