ΤΟΠΙΚΑ

Ο νεαρός Τσιφούτης του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ στον ΠΑΟΚ

Ο νεαρός Τσιφούτης του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ στον ΠΑΟΚ
Η μεγαλύτερη μετακίνηση στην ιστορία του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ έργο της προσπάθειας όλων και της δουλειάς του μικρού που ανοίγει τα φτερά του

Μια σπουδαία μετακίνηση είναι γεγονός και αυτό γιατί εδώ και λίγη ώρα ο νεαρός Τσιφούτης από τα τμήματα υποδομής του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ υπέγραψε συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ και ανοίγει τα φτερά του στον μαγικό κόσμο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Τον πιτσιρικά Γιάνννη Τσιφούτη του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ διεκδικούσαν εδώ και αρκετό καιρό πολλές ομάδες αλλά ο ΠΑΟΚ έπεισε τους γονείς του για το πρότζεκτ που θα ακολουθήσουν από κοινού ώστε να εξελιχθεί ο μικρός σε παίκτη πρώτης γραμμής τα επόμενα χρόνια.

Τον μικρό συνόδευσαν στα γραφεία του ΠΑΟΚ οι γονείς του όπου τους υποδέχτηκε ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος και υπέγραψαν το συμβόλαιο.

Από τα δέκα του χρόνια, ο Τσιφούτης έχει γίνει το μήλο της έριδος για αρκετές ομάδες του κέντρου, με τον ίδιο όμως και την οικογένεια του να μην βιάζονται να λάβουν κάποια απόφαση. Και όλα αυτά μέχρι σήμερα, αφού εδώ και λίγες ώρες ο ”Γιαννάκης” έβαλε την υπογραφή του στον ΠΑΟΚ και πλέον στα 13 του χρόνια είναι και επίσημα μέλος των αγωνιστικών τμημάτων.

Παρουσία του υπευθύνου των ακαδημιών της Μακεδονίτικης ΠΑΕ, κ. Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου, ο μικρός Γιάννης συνοδευόμενος από την μητέρα του Γεωργία και τον πατέρα του Βαγγέλη βρέθηκαν στα γραφεία του ΠΑΟΚ, όπου και υπεγράφη η συμφωνία.

Ο Γιάννης Τσιφούτης θα διαμείνει μόνιμα πλέον στη Θεσσαλονίκη, όπου σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει την προετοιμασία μαζί με τη νέα του ομάδα.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο, αφού η δουλειά από τον υπεύθυνο και προπονητή της ακαδημίας κ. Μάκη Πούλο, αλλά και το τεχνικό επιτελείο, μέσα στο οποίο ανήκει και ο Βαγγέλης Τσιφούτης, ανταμείβεται για ακόμη μία φορά, καθώς υπάρχει απόλυτη επίτευξη του στόχου με την παραγωγή ποδοσφαιρικών ταλέντων, τα οποία μπορούν να σταθούν επάξια σε οποιαδήποτε μεγάλη ΠΑΕ της χώρας και όχι μόνο!

Μεγάλη η χαρά αλλά και η συμβολή στην ανάδειξη του Τσιφούτη από τους ανθρώπους του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ και ιδιαίτερα του προέδρου Αλέκου Κουκά που έχει υποστηρίξει με σθένος και προσωπικό κόστος τις ακαδημίες του συλλόγου τα αποτελέσματα των οποίων είναι πλέον ορατά με την μετακίνηση του Τσιφούτη στον ΠΑΟΚ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.