ΤΟΠΙΚΑ

Ο Μυκονιάτης συνιδιοκτήτης αποκάλυψε στην αστυνομία ότι στο εστιατόριο γινόταν διακίνηση ναρκωτικών!

Ο Μυκονιάτης συνιδιοκτήτης αποκάλυψε στην αστυνομία ότι στο εστιατόριο γινόταν διακίνηση ναρκωτικών!
Στις τουαλέτες του εστιατορίου γινόταν η διακίνηση

Η δοσοληψία με τη κοκαϊνή γινόταν μέσα στις τουαλέτες είπε ο Μυκονιατης συνιδιοκτήτης του εστιατορίου στην αστυνομία που έδρασε κάτω από απόλυτη μυστικότητα.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκαν τα ονόματα τριών υπαλλήλων του εστιατορίου της γνωστής αλυσίδας εστίασης με παραρτήματα σε Τουλούμ , Ίμπιζα και Λονδίνο.

Τα τρία αυτά πρόσωπα εργάζονταν στις δημόσιες σχέσεις αλλα όπως διαπιστώθηκε στις αρμοδιότητες τους δεν ήταν μόνο να κλείνουν τραπέζια και να φέρνουν πελάτες στο μαγαζία αλλά ήταν και να πλασάρουν κοκαϊνη. Η συναλλαγή, δε, γινόταν στις τουαλέτες, σύμφωνα με την μαρτυρία.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας θέλησε να απεμπλακεί μόλις διαπίστωσε τι συνέβαινε πίσω από την πλάτη του.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του και γνωστό ποινικολόγο, Μιχάλη Δημητρακόπουλο , «το συγκερκιμένο μαγαζί το εκμεταλλεύεται εταιρεια που το 50% κατέχει Έλληνας επιχειρηματίας και το άλλο 50% Ναπολιτάνος. Την διαχείριση του μαγαζιού την εχει ο Ιταλός και οι συνεργάτες του αποκλειστικά. Μόλις ο Έλληνας επιχειρηματίας ενημερώθηκε απο κάποιους σεκουριτάδες ότι γίνεται διακίνηση στις τουαλέτες, αυτός επώνυμα ειδοποίησε την αστυνομία και οι σεκουριτάδες τους υπέδειξαν στην αστυνομία όπου συνελήφθησαν».

Η πλευρά του Ιταλού επιχειρηματία αρνείται τις κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών από υπαλλήλους της.

πηγή protothema.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.