ΤΟΠΙΚΑ

Ο Μυκονιάτης Πέτρος Νάζος κατακεραυνώνει την Μύκονο στην τηλεόραση με απίστευτες καταγγελίες και περιστατικά

Ο Μυκονιάτης Πέτρος Νάζος κατακεραυνώνει την Μύκονο στην τηλεόραση με απίστευτες καταγγελίες και περιστατικά
Ο Νάζος που είναι ντόπιος Μυκονιάτης και δραστηριοποιείται στο νησί προέβει σε απίστευτες καταγγελίες που θα επιφέρουν παρέμβαση εισαγγελέα

Λίγες μέρες πριν την έναρξη και επίσημα της τουριστικής περιόδου στη Μύκονο, ο Μυκονιάτης Πέτρος Νάζος φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και προέβη  σε απίστευτες καταγγελίες για όσα συμβαίνουν στην Μύκονο όπως καταγγέλλει.

Ο Νάζος έκανε λόγο για μπράβους και μαφία, έλλειψη αστυνόμευσης  και ανίσχυρο αστυνομικό τμήμα,οδικό δίκτυο που πεθαίνουν πολλοί νέοι , παράνομη δόμηση ,ενώ τόνισε χαρακτηριστικά καταπάτηση παραλιών στην Μύκονο από επιχειρηματίες,συνέδεσε τέλος τον ξυλοδαρμό του αρχαιολόγου με πολεοδομικά συμφέροντα στο νησί της Μυκόνου.

Οι καταγγελίες Νάζου είναι πολύ σοβαρές και έρχονται σε μια κρίσιμη περίοδο και πρόκειται να προκαλέσουν παρέμβαση εισαγγελέα τις επόμενες μέρες καθώς είναι πολύ πιθανό να κληθεί ώστε να καταθέσει όλα όσα συνταρακτικά ανέφερε στην τηλεόραση για αυτά που συμβαίνουν στην Μύκονο όπως τόνισε.

Μερικές από τις χαρακτηριστικές καταγγελίες του Πέτρου Νάζου:

«Στη Μύκονο σε όλες τις παραλίες υπάρχουν μπράβοι και σε κλέβουν όσο γνωστός και αν είσαι,στη Μύκονο δεν υπάρχει αστυνόμευση ούτε ισχυρό αστυνομικό τμήμα.

Στο οδικό δίκτυο πεθαίνουν πολλοί νέοι άνθρωποι.

Στη Μύκονο δεν υπάρχει πολεοδομία και καταστρέφουν το φυσικό κάλλος του νησιού με την οικοδόμηση .

Στη Μύκονο υπάρχουν οικοδομές που ενώ έχουν άδεια για 200 μέτρα χτίζουν 2000 τετραγωνικά.

Το νησί έχει γεμίσει μπράβους και μπετά.

Υπάρχουν παραλίες που είναι ιδιωτικές και σε αρπάζουν μπράβοι.

Δειτε χαρακτηριστικό βίντεο:

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.