ΤΟΠΙΚΑ

Ο Mr Monopoly στη Μύκονο , ο «λύκος» από τη Νέα Υόρκη και το σοκ των Αμερικανών

Ο Mr Monopoly στη Μύκονο , ο «λύκος» από τη Νέα Υόρκη και το σοκ των Αμερικανών

Ο κύριος Alec Monopoly κατά κόσμο Άλεκ Άντον επέστρεψε στην αγαπημένη του Μύκονο και έδωσε την δίκη του εικαστική ματιά σε τοίχο του Nammos Village ζωγραφίζοντας την αγαπημένη φιγούρα του αγαπημένου παιχνιδιού.

Κατά την διάρκεια του σόου του δεκάδες άτομααπαθανάτιζαν με τα κινητά τους τηλέφωνα την performance του διάσημου καλλιτέχνη, έργα του οποίου έχουν αγοράσει μεταξύ άλλων η Μάιλι Σάιρους, ο Εντριεν Μπρόντι και ο σχεδιαστής Φίλιπ Πλέιν.

Βγαίνει σχεδόν κάθε βράδυ μαζί με τον φίλο του εφοπλιστή Βασίλη Μιχαήλ και μετά το Lio πήγε χθες στο pre opening του Billionaire που ανοίγει επίσημα σήμερα το βράδυ, χωρίς όμως όπως ακούγεται την παρουσία του Φλάβιο Μπριατόρε.

mykonos-f-6
mykonos-f-5
mykonos-f-4
mykonos-f-3
mykonos-f-2

Στο νησί αυτό που συζητούν όλοι συνεχώς έχει να κάνει με την ποιότητα και το spending των φετινών επισκεπτών, που είναι κατώτερη από την περσινή, κάτι που έχει αυξήσει το ανταγωνισμό ενώ όλοι συμφωνούν ότι υπάρχει τέτοια υπερπροσφορά-ειδικά σε πάρτι-που είναι αδύνατον να πάνε όλα καλά.

Ευτυχώς υπάρχουν οι big spenders όπως ο χρηματιστής Άντριου Βόγκελ από την Νέα Υόρκη που επισκέπτεται κάθε χρόνο το νησί μαζί με τους φίλους του, μένει σε μια μεγάλη βίλα και ξοδεύει αφειδώς.

Οι φετινές διακοπές του που διήρκησαν πέντε ημέρες, ελαφρυναν συνολικά τον τραπεζικό του λογαριασμό κατά τριακόσιες χιλιάδες ευρώ όπως ακούστηκε στο νησί, αφού αφίχθηκε με ιδιωτικό αεροσκάφος, νοίκιασε θαλαμηγό και επισκέφθηκε όλα τα διάσημα beach club.

 

mykonos-f-8
mykonos-f-9
mykonos-f-7

πηγη protothema.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.