ΤΟΠΙΚΑ

Ο Mr.Kokowood βρίσκεται στη Μύκονο

Ο Mr.Kokowood βρίσκεται στη Μύκονο
Μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στην Ελλάδα στον χώρο του ξύλου μπαίνει και στην αγορά της Μυκόνου

Η Μύκονος συγκεντρώνει και αυτό το καλοκαίρι όλο τον καλό κόσμο και από τον επιχειρηματικό χώρο και το MykonosVoice εντόπισε στο  νησί ένα δυνατό παίκτη από το χώρο του ξύλου που ξεκουράζεται και φορτίζει μπαταρίες του.
Ο Παναγιώτης Κοσμαδάκης κατόρθωσε να δημιουργήσει ένα brand που κάνει την διαφορά και με την Kokowood μια νέα εταιρία με μόλις δυο χρόνια ζωής κάνει πάταγο στον χώρο του ξύλου.

Με την εντυπωσιακή σύντροφο  του ο Έλληνας επιχειρηματίας βρέθηκε στα γνωστά στέκια, προτίμησε ήρεμες καταστάσεις χωρίς να προκαλέσει δεν πέρασε όμως απαρατήρητος από πολλά σημεία.

Η Kokowood είναι η επιτομή της παραγωγής Ξύλου και των προϊόντων Ξύλου εδώ και χρόνια με έργα στην Ελλάδα και άλλες χώρες Αμερική, Σαουδική Αραβία, Κουβέιτ.
Η πρωτοπόρος Εταιρία στην παραγωγή Δαπέδων με δικές της παραγωγές σε Ευρώπη, Ινδονησία και Κίνα, καθώς επίσης ειδικές κατασκευές ξύλου σε μεγάλα project εντός και εκτός Ελλάδος.


Μοναδικές δημιουργίες με την υπογραφή της KokoWood The World of Wood!!!
The Creators of your Next Experience!!!
www kokowood.eu

Σε παλιότερη συνέντευξη του ο Παναγιώτης Κοσμαδάκης θα πει:«Οραματιζόμαστε έναν κόσμο γεμάτο όνειρα, χαμόγελα και στιγμές ζωής που μετατρέπονται σε μοναδικές εμπειρίες. Είμαστε εδώ για να υλοποιούμε μοναδικούς χώρους διαβίωσης μέσα από δημιουργίες υψηλής αισθητικής, με προϊόντα ξύλου που αλλάζουν τη ζωή σας.

Δημιουργούμε μοναδικές εμπειρίες ζωής
Για εμάς, η οποιαδήποτε δημιουργία έχει νόημα όταν αλλάζει τη ζωή σας.
Όταν μετατρέπεται σε μοναδική εμπειρία ζωής.Για εμάς το δάπεδο είναι πολλά παραπάνω από ένα κομμάτι του χώρου σας. Είναι η βάση πάνω στην οποία θέτουμε τα θεμέλια μίας πιο όμορφης ζωής.

Είναι ένας μοναδικός καμβάς δημιουργίας όπου η αίσθηση της άνεσης και της αισθητικής κυριαρχούν. Έχουμε τα υλικά, καλωσήρθατε στον κόσμο των αισθήσεων.

www.kokowood.eu

Μεταμορφώνουμε τους χώρους ζωής σας
Εμπνευσμένοι από τη φύση, αξιοποιούμε το ξύλο με τρόπους που δεν έχετε φανταστεί, για να μετατρέψουμε τους χώρους σας σε εμπειρίες ζωής» θα πει ο Έλληνας επιχειρηματίας.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.