ΤΟΠΙΚΑ

Ο Μπουρούσης στο Principote

Ο Μπουρούσης στο Principote
Στο Πριγκιπάτο της Μυκόνου ο 36χρονος σέντερ απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Μύκονο

Ο αγαπημένος του τόπος είναι φυσικά η Καρδίτσα. Και αυτό δεν σηκώνει καμία αμφισβήτηση. Εκεί είναι οι ρίζες της οικογένειάς του, εκεί γεννήθηκε, εκεί μεγάλωσε. Ε, ο Γιάννης Μπουρούσης δεν θα μπορούσε να μην λατρεύει την Καρδίτσα. Με την πρώτη ευκαιρία πάντα εκεί θα βρεθεί, για να απολαύσει τις ομορφιές του τόπου να δει συγγενείς, φίλους.

Το καλοκαίρι όμως, ψηφίζει… κι άλλα μέρη της Ελλάδας και δη τα πανέμορφα ελληνικά νησιά για τις διακοπές του. Φέτος ο 36χρονος σέντερ αποφάσισε να δώσει… ψήφο εμπιστοσύνης στην Μύκονο.

Ο παίκτης της Gran Canaria βρίσκεται στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων με την οικογένειά του και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του.

Ο Μπουρούσης κρατάει πάντα χαμηλούς τόνους και γενικά αποφεύγει τα φλας της δημοσιότητας. Δεν λέει ποτέ όμως, όχι στο να βγάλει φωτογραφίες με τον κόσμο που του το ζητάει.

Ετσι έβγαλε φωτογραφία με στέλεχος εταιρείας σεκιούριτι, η φωτό ανέβηκε στις σελίδες της εταιρείας στα social media και έτσι αποκαλύφθηκε ότι ο Γιάννης Μπουρούσης είναι στην Μύκονο.

Πηγή: basketblog.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.