ΤΟΠΙΚΑ

Ο Μητροπολίτης κ. Δωρόθεος Β’ για την 28η Οκτωβρίου

Ο Μητροπολίτης κ. Δωρόθεος Β’ για την 28η Οκτωβρίου

Μετά το πέρας της μαθητικής παρελάσεως για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Ο πολιτισμένος και αρχοντικός Λαός της Σύρου για μια ακόμη φορά εξεδήλωσε  την αφοσίωσή του στην Πατρίδα, την τιμή του προς τους ήρωες του έπους του 40 και το σεβασμό του προς την ιστορική μνήμη και με την ολόθυμη παρουσία του υπενθύμισε ότι εδώ γεννήθηκε η νεώτερη Ελλάδα.

Συγχαίρω ιδιαίτερα τους Εκπαιδευτικούς, τις μαθήτριες και τους μαθητές όλων των Εκπαιδευτικών Βαθμίδων της Σύρας, καθώς και τα μέλη φορέων και οργανώσεων που προωθούν τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και τις τοπικές παραδόσεις, του Λυκείου Ελληνίδων και της Δημοτικής Φιλαρμονικής, που παρέλεσαν μαζί τους, για την άψογη, ευγενική και ελπιδοφόρα παρουσία τους, η οποία κατέδειξε το ήθος τους και προσέφερε τη βεβαιότητα ότι ο τόπος αυτός έχει μέλλον και προοπτική, επιβεβαιώνοντας το στίχο του γνωστού εμβατηρίου ότι η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει!

Συγχαίρω, επίσης, και τα στελέχη του Τάγματος Εθνοφυλακής Ερμουπόλεως, η ευσταλής παρουσία των οποίων ενέπνευσε σε όλους συναισθήματα  ασφάλειας και εμπιστοσύνης».

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.