ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ο Μητροπολίτης κ. Δωρόθεος για τον θάνατο των δύο εργατών στην Τήνο

Ο Μητροπολίτης κ. Δωρόθεος για τον θάνατο των δύο εργατών στην Τήνο

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β´,ευρισκόμενος αποκλεισμένος λόγω των δυσμενών καιρικών στην Αθήνα, πληροφορηθείς τον τραγικό θάνατο δύο χριστιανών βιοπαλαιστών στην Τήνο, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Πριν συνέλθουμε από το πένθος της απώλειας δύο συνανθρώπων μας, εργαζομένων στην καθαριότητα του Δήμου, τον περασμένο Μάϊο, ο χθεσινός τραγικός θάνατος δύο φιλοπόνων Χριστιανών βιοπαλαιστών και καλών οικογενειαρχών από κατάρρευση σεσαθρωμένου τοίχου στο χωριό Μουντάδος της Τήνου, την ώρα της εργασίας τους, βύθισε και πάλι το ιερό νησί της Τήνου και όλους μας στο πένθος και τη θλίψη.

Αυτές τις δύσκολες ώρες βρίσκομαι στο πλευρό των απορφανισμένων οικογενειών τους, συμμερίζομαι τον πόνο τους και συμπάσχω μαζί τους, ευχόμενος ο Κύριος να αναπαύσει αιώνια κοντά Του τις ψυχές των  αγαπημένων τους.»


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.