ΤΟΠΙΚΑ

«Ο Μίλτος νιώθει ότι τον αγαπούν»

«Ο Μίλτος νιώθει ότι τον αγαπούν»
Μοναδικός Μίλτος Ατζαμόγλου με προεκλογικό σλόγκαν που κάνει θραύση #έναψηφάκιγιατοΜιλτάκι

Ψήφισε με χαμόγελο !
Ψήφισε με την καρδιά σου !
Βάλε ένα σταυρουδάκι και σε μένα !
+ Ατζαμόγλου Μιλτιάδης (Μίλτος)
#έναψηφάκιγιατοΜιλτάκι

Ο Μιλτιάδης Ατζαμόγλου είναι ξεχωριστός.Ξέρει να κλέβει την παράσταση κάθε στιγμή.

Είναι πανέξυπνος και έχει βοηθήσει την προσπάθεια που έχει γίνει χρόνια στο νησί.

«Συμπλέω

Το καράβι της Πρωτοβουλίας Δράσης ξεκίνησε το δικό της ταξίδι πριν από πέντε χρόνια. Όπως όλα τα ταξίδια είχε τις εύκολες και τις δύσκολες στιγμές, το σκαρί όμως είναι γερό και κατάφερε να ολοκληρώσει το πρώτο μέρος του ταξιδιού. Στο νέο ταξίδι συμμετέχουν πολλοί καινούργιοι και άξιοι συμπολίτες μας, οι οποίοι σέβονται το έργο μας, αλλά το κυριότερο αγαπάνε τον τόπο και θέλουν να προσφέρουν σε αυτόν.

Στο νέο αυτό ταξίδι δηλώνω παρών, πιο αποφασισμένος και συνειδητοποιημένος παρά ποτέ.

Συνεργάζομαι

Η επιτυχία βασίζεται στην ομαδική προσπάθεια, γι’αυτό με τους συνεργάτες μου δημιουργούμε ουσιαστικές και ειλικρινείς σχέσεις που τις τιμούμε μέχρι το τέλος.

Όλα αυτά τα χρόνια της θητείας μου στο Δήμο συνεργάστηκα με πολλούς συμπολίτες μου και επιβεβαίωσα ότι παρά τις διαφορετικές απόψεις που μπορεί να υπάρχουν, η σύνθεση και η συνεργασία, μόνο καλό μπορούν να κάνουν στο νησί.

Συμμετέχω

Η συμμετοχή είναι πράξη ευθύνης.

Με την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας υπηρέτησα με συνέπεια και σοβαρότητα στο Δήμο Μύκονου και στο νησί μας τα τελευταία 9 χρόνια.

Το 2010 εκλέχθηκα Δημοτικός Σύμβουλος και το 2011 – 2014 υπήρξα Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Περιβάλλοντος Παιδείας και Ανάπτυξης Μυκόνου (ΚΔΕΠΠΑΜ).

Το 2014 – 2017, ανέλαβα  Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Τουρισμού και Ανάπτυξης και Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Το 2017 – 2019 ανέλαβα τα καθήκοντα του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου.

Από το Μάρτιο του 2019 έχω αναλάβει Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Τουρισμού και Ανάπτυξης συμπεριλαμβανομένου και της Διεύθυνσης των Οικονομικών Υπηρεσιών.

Συμβάλλω

Η Μύκονος είναι οι άνθρωποί της.

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το αύριο καλύτερο.

Δουλεύοντας υπεύθυνα με γνώση και τόλμη μπορούμε να φτάσουμε πιο κοντά στη Μύκονο που ονειρευόμαστε.

Μια Μύκονο αντάξια του ονόματός της και της παγκόσμιας φήμης της.

Πιστεύω στον τόπο μας και στην αρχοντιά των κατοίκων του.

Συμβάλοντας όλοι μπορούμε να αξιοποιήσουμε τα πλεονεκτήματα του νησιού μας για να ξεπεράσουμε τις αστοχίες του παρελθόντος.

Με πρόγραμμα και στρατηγικό σχέδιο βασισμένο σε άξονες αρχών, μπορούμε  να εξασφαλίσουμε την ποιότητα ζωής που μας αξίζει.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Μύκονο. Γονείς μου είναι η Σοφία Παπουτσά και ο αείμνηστος Κώστας Ατζαμόγλου.

Σπούδασα στο Πανεπιστήμιο Southbank του Λονδίνου Πολιτικές Επιστήμες με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις.

Συμμετείχα στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου University of London με ερευνητικό προσανατολισμό τις “Μελέτες για την Κοινωνία, τον Πολιτισμό και την Επικοινωνία”, καθώς και στο διατμηματικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων των Πανεπιστημίων Ζυρίχης, Παρισίου και Λονδίνου.

Τέλος συμμετείχα στον μεταπτυχιακό κύκλο σπουδών για την εφαρμογή του “Μάρκετινγκ”, του Πανεπιστημίου του Westminster με αναφορές στη διαφήμιση, στην επικοινωνία και στην τουριστική ανάπτυξη.

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου επέστρεψα στον τόπο μου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο του τουρισμού και των επιχειρήσεων».

 


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.