ΤΟΠΙΚΑ

Ο Μάρκος Νάζος(Μαδούπας) υποψήφιος με την ομάδα του Κ.Κουκά

Ο Μάρκος Νάζος(Μαδούπας) υποψήφιος με την ομάδα του Κ.Κουκά
Από όλους τους χώρους, άνθρωποι με διάθεση για προσφορά στο νησί ενσωματώνονται στον συνδυασμό του δημάρχου Κουκά

Κάθε μέρα και ένα νέος υποψήφιος για την ομάδα του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά που έχει επιλέξει να παρουσιάζει όλους τους συνεργάτες τους ξεχωριστά, τόσο αυτούς που για πρώτη φορά εμφανίζονται στον πολιτικό στίβο αλλά και εκείνους  που ανανεώνουν την εμπιστοσύνη τους στον συνδυασμό Πρωτοβουλία Δράσης.

Ο Μάρκος Νάζος(Μαδούπας) επιχειρηματίας στον τομέα της φιλοξενίας και της κατασκευής είναι ο επόμενος υποψήφιος στην ομάδα του κ.Κουκά.

«Ο Μάρκος Νάζος (Μαδούπας) γέννημα θρέμμα Μυκονιάτης είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Έχει σπουδάσει τουριστικά επαγγέλματα και είναι επιχειρηματίας στον τομέα της φιλοξενίας και της κατασκευής σε οικογενειακές επιχειρησεις. Ενσωματώθηκε στην ομάδα μας, επειδή θεωρεί ότι η εμπιστοσύνη στους νέους ανθρώπους είναι σημαντική. Γνωρίζει τα προβλήματα του νησιού και θέλει να συμβάλει στην επίλυση αυτών.»

#protovouliadrasis #synehizoume #mazi #ekloges2019

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.