ΤΟΠΙΚΑ

Ο «Μανέ» στις καρδιές όλων στην ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

Ο «Μανέ» στις καρδιές όλων στην ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

Στο Καρπενήσι η Α.Ε. Μυκόνου απέκτησε έναν φανατικό οπαδό και έναν υπέροχο φίλο… Τον Μανέ! Ένα πανέμορφο μαύρο κουταβάκι που βρήκε η αποστολή της ομάδας να περιφέρεται μόνο του στο Δημοτικό γήπεδο της πόλης από την πρώτη ημέρα που έκανε προπόνηση στο Καρπενήσι!

Ο Μανέ όπως τον ονόμασαν έγινε αμέσως το αγαπημένο ζωάκι όλων στην Α.Ε. Μυκόνου και κάθε ημέρα που η αποστολή πήγαινε για προπόνηση τους περίμενε στην πόρτα του γηπέδου.

 

Με πρωτοβουλία του προέδρου Αλέξανδρου Κουκά και του Γενικού Αρχηγού της ομάδας Πέτρου Γιαβρούτα δόθηκε τροφή στον Μανέ ενώ του έγιναν από κτηνίατρο και τα απαραίτητα εμβόλια! Μετά από ανάρτηση μάλιστα του Πέτρου Γιαβρούτα βρέθηκε και ένα ζεστό σπίτι να φιλοξενήσει το πανέμορφο αυτό σκυλάκι.

Μπορεί ο Μανέ λοιπόν να μην ακολουθήσει την αποστολή στη Μύκονο, την Τρίτη όταν και ολοκληρώνεται η παραμονή στο Καρπενήσι, σίγουρα όμως θα παραμείνει στις καρδιές όλων μας!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.