ΤΟΠΙΚΑ

Ο μαγικός βυθός της ΜΥΚΟΝΟΥ

Ο μαγικός βυθός της ΜΥΚΟΝΟΥ
Τέσσερα φωκάκια από 2 έως 6 μηνών βρέθηκαν να απολαμβάνουν την προστασία καλά προφυλαγμένων θαλασσινών σπηλιών

Ευχάριστες εκπλήξεις έκρυβαν οι ακτές της Μυκόνου και της Αμοργού για τους ερευνητές της MOm κατά την Πασχαλινή τους εξόρμηση στα νησιά των Κυκλάδων με στόχο την καταγραφή των καταφυγίων αναπαραγωγής του είδους.

Τέσσερα φωκάκια από 2 έως 6 μηνών βρέθηκαν να απολαμβάνουν την προστασία καλά προφυλαγμένων θαλασσινών σπηλιών. Η ολοκλήρωση της χαρτογράφησης των σημαντικών για το είδος περιοχών των Κυκλάδων υποστηρίζεται οικονομικά από το National Geographic Society. Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της συνολικής χαρτογράφησης των σημαντικών για τη μεσογειακή φώκια περιοχών σε όλη τη χώρα, μια σημαντική προσπάθεια που πραγματοποιεί η MOm με την υποστήριξη πολλών διεθνών φορέων και κύριο χρηματοδότη το Thalassa Foundation.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.