ΤΟΠΙΚΑ

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Μυκόνου: Καλό Λιβάδι, καλή αρχή!

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Μυκόνου: Καλό Λιβάδι, καλή αρχή!

ΦΤΑΝΕΙ με όλους εκείνους που βιάζουν τον τόπο στον οποίο επιχειρούν.

ΦΤΑΝΕΙ με όλους εκείνους που αδιαφορούν για τους νόμους της πολιτείας.

ΦΤΑΝΕΙ να  θεωρούν τους Μυκονιάτες και το νησί τους απλά ένα σκηνικό των φαραωνικών project τους. Έφτασε η στιγμή που πολλοί δεν την ήθελαν. Οι  Μυκονιάτες αποφάσισαν να οργανωθούν για  να συγκρουσθούν με τα συμφέροντα εκείνα που τους στερούν βασικά τους δικαιώματα. Το βασικό δικαίωμα να είσαι κάτοικος αυτού του νησιού χωρίς να πληρώνεις εισιτήριο. Το δικαίωμα της ελεύθερης πρόσβασης στις παραλίες που μεγάλωσαν. Το δικαίωμα να θέλουν και τα δικά τους  παιδιά και  εγγόνια να μεγαλώσουν απολαμβάνοντας τις ίδιες παραλίες ελεύθερα.

Κι όταν οι Δημότες και ο Δήμος συνεργάζονται αρμονικά, τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά. Ο αγώνας των κατοίκων και του Δήμου βρήκε συμμάχους τόσο σε  αυτοδιοικητικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο. Χαρακτηριστική είναι η παρέμβαση του  βουλευτή  του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Νίκου Συρμαλένιου που άμεσα έφερε το θέμα στη βουλή και πρόσφερε τη στήριξή του στον Δήμαρχο. Παρόμοια στήριξη εξέφρασε δημόσια και ο περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου Μηνάς Λυριστής.

Και οι δύο δήλωσαν με έμφαση πως οποιαδήποτε μήνυση στρέφεται εναντίον του Δήμου που εφαρμόζει τους νόμους και τηρεί τους κανόνες, είναι μήνυση εναντίον της δικαιοσύνης, εναντίον όλων των Μυκονιατών. Αυτό που πρέπει να ακουστεί δυνατά και ξεκάθαρα είναι πως αυτή ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ.

Θα είμαστε πάντα εδώ να αγωνιζόμαστε, να διεκδικούμε, να στηρίζουμε και να συμμετέχουμε στις εξελίξεις.

Να κινητοποιούμε και να υπερασπιζόμαστε τους θεσμούς όταν αυτοί δέχονται επίθεση.

Γιατί είναι επίθεση εναντίον όλων μας.

Να μας περιμένετε και να μας υπολογίζετε.

20/08/21

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. ΜΥΚΟΝΟΥ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.