ΤΟΠΙΚΑ

Ο Λαζαρίδης ζητάει συγγνώμη από τον Βαλάντη

Ο Λαζαρίδης ζητάει συγγνώμη από τον Βαλάντη
Με ανάρτηση του στο διαδίκτυο θέλησε να κλείσει το θέμα και ζητάει δημόσια συγγνώμη από τον γνωστό τραγουδιστή

Με μια ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο διαδίκτυο ο Δημήτρης Λαζαρίδης που έγινε θέμα με το ομοφοβικό του σχόλιο στο διαδίκτυο εναντίον του τραγουδιστή Βαλάντη και την άμεση αντίδραση του γνωστού τραγουδιστή που   απέστειλε σχετικό εξώδικο, θέλησε να μετριάσει τις μεγάλες αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία της Μυκόνου μόλις έγινε γνωστό το θέμα και ζητάει συγγνώμη από τον γνωστό τραγουδιστή με ανάρτηση του.

Η συγγνώμη είναι μια γενναία πράξη το δίχως άλλο για όποιον την λέει και τον τιμά, το ζητούμενο όμως είναι και να την εννοεί πραγματικά,με την στάση του και την συμπεριφορά του στην κοινωνία και το σύνολο, χωρίς ύβρεις και κυρίως  χωρίς απειλές εναντίον κανενός.

Το Mykonos Voice οφείλει να δημοσιεύσει την συγγνώμη Λαζαρίδη όπως ζήτησε στο εξώδικο του ο τραγουδιστής Βαλάντης με ένα ερώτημα.

Είναι μοναδική ή περίπτωση  ο τραγουδιστής Βαλάντης, άρα και ένα στιγμιαίο λάθος που μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε σε μια άτυχη στιγμή του ,που υβρίζει και απειλεί χυδαία ο κ.Λαζαρίδης όχι μόνο στο διαδίκτυο αλλά και σε δημόσιους χώρους στο νησί της Μυκόνου και μετά την δημοσίευση του θέματος ή συνηθίζει να το κάνει και με άλλους;

Γιατί αξία έχει η συγγνώμη για όσους την εκφράζουν και τους τιμά  όταν λέγεται πραγματικά και όχι όταν μπορεί να αποτελεί άλλοθι για να βγει κάποιος από την δύσκολη θέση που έχει περιέλθει κάποια στιγμή και να συνεχίζει τα ίδια ξανά…

Ο κ.Λαζαρίδης παρέλειψε να ζητήσει όμως συγγνώμη και από τους πολίτες της Μυκόνου που τον εξέλεξαν στο παρελθόν τον τίμησαν  και του έδωσαν θεσμικό ρόλο στα τοπικά πράγματα, καθώς κρίθηκε με αυτή του την ιδιότητα ως πολιτικό πρόσωπο για τα σχόλια του, και οι Μυκονιάτες είναι  ευγενείς άνθρωποι, δεν βρίζουν,κυρίως δεν απειλούν και δεν προβαίνουν σε ομοφοβικά σχόλια.

Για να έχει η συγγνώμη την πραγματική της αξία.

Θα επανέλθουμε όταν και αν χρειαστεί ξανά…

MykonosVoice.gr

Η ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΣΤΟΝ ΒΑΛΑΝΤΗ

«Ως Δημήτρης Λαζαρίδης και όχι ως Δ.Λ Έλληνας Μακεδόνας και παιδί προσφύγων δηλώνω με ειλικρίνεια ότι ουδέποτε είχα την πρόθεση να θίξω την τιμή και την υπόληψη του Κ. Βαλάντη και ως εκ τούτου ήδη έχω αποσύρει εδώ και 5 μέρες την ανάρμοστη ανάρτησή μου από την σελίδα #μένουμε ελλάδα#.
Και έχω ήδη προσωπικά ζητήσει συγνώμη σε προηγούμενη μου ανάρτηση. Για μια ακόμη φορά ζητώ συγνώμη από τον καλλιτέχνη και την οικογένεία του. Ωστόσο οφέιλω να πω ότι η στιγμή της έκρηξης μου ήταν για το Μακεδονικό και ο θυμός μου νομίζω ότι έιναι ο ίδιος όπως εκατομμυρίων Ελλήνων. Όπως επίσης σέβομαι τις απόψεις όλων των ανθρώπων.
Εύχομαι στον καλλιτέχνη καλή πορεία στην καλλιτεχνική του δραστηριότητα και κάποτε να βρεθούμε από κοντά για να τα πούμε.
Με τιμή
Δημήτρης Λαζαρίδης»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.