ΤΟΠΙΚΑ

Ο Κυριάκος Νάζος υποψήφιος με την Πρωτοβουλία Δράσης

Ο Κυριάκος Νάζος υποψήφιος με την Πρωτοβουλία Δράσης
Ένας ακόμη Μυκονιάτης επιτυχημένος επαγγελματίας στο πλευρό του Κωνσταντίνου Κουκά

Το παζλ συμπληρώνεται μέρα με την μέρα και ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς συμπληρώνει τα κομμάτια με τους καλύτερους και πλέον άξιους του νησιού.

Με αέρα ανανέωσης σε μεγάλο ποσοστό ο κ.Κουκάς   παρουσιάζει τους συνεργάτες του ξεχωριστά κάθε μέρα δίνοντας τους παράλληλα την αναγνώριση και τον σεβασμό στη επιλογή  τους να συνταχθούν μαζί του.

Ο Κυριάκος Νάζος εργολάβος οικοδόμων με επιχείρηση τουριστικών καταλυμάτων στη Μύκονο είναι ένας αξιόλογος επαγγελματίας με σχέδιο και όραμα.

«Ο Κυριάκος Μ. Ναζος με καταγωγή από την Άνω Μερά, στην οποία και ζει έχει σπουδάσει στην Ελλάδα Διοίκηση Επιχειρήσεων και στην Αγγλία Πολιτικός Μηχανικός με master στη διοίκηση κατασκευαστικών έργων.

Είναι εργολάβος οικοδόμων με δραστηριότητα στη Μύκονο, τις Κυκλάδες και την Αθήνα και παράλληλα διατηρεί επιχείρηση τουριστικών καταλυμάτων.

Εμπιστεύτηκε την ομάδα μας, γιατί θεωρεί ότι ο Δήμαρχος έχει σχέδιο και όραμα για το νησί. Ο ίδιος επιθυμεί με τις γνώσεις και την εμπειρία του να βοηθήσει στα τεχνικά έργα του δήμου και στην αναβάθμιση των υποδομών.

#protovouliadrasis #synehizoume #mazi #ekloges2019»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.