ΤΟΠΙΚΑ

Ο Κουκάς ενώνει τους Μυκονιάτες και ο Βερώνης τους διχάζει σε πανελλήνια μετάδοση

Ο Κουκάς ενώνει τους Μυκονιάτες και ο Βερώνης τους διχάζει σε πανελλήνια μετάδοση
Δείτε την διαφορετική στάση που κρατά ο καθένας στα πανελλήνια ΜΜΕ και βγάλτε τα συμπεράσματα σας για τον πραγματικό τους ρόλο στο νησί

Μια εικόνα χίλιες λέξεις και είναι αλήθεια εντυπωσιακό πως δυο άνθρωποι με κοινές ανησυχίες για τον τόπο τους λειτουργούν εντελώς διαφορετικά στα μεγάλα θέματα της Μυκόνου.

Συχνά πυκνά φιλοξενούνται στα πανελλήνια ΜΜΕ οι δυο Κουκάς και Βερώνης , με την στάση τους όμως να είναι άκρως αντίθετη στην αντιμετώπιση των θεμάτων.

Ενωτικός, ψύχραιμος, γνώστης και ακριβής στις τοποθετήσεις του ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς όπως παρουσιάστηκε χτες βράδυ στον Alpha και στον Αντώνη Σροιτερ.

Δείτε και τον Βερώνη πως παρουσιάζεται εκτός Μυκόνου και τι αναφέρει εκθέτοντας το νησί, τους επαγγελματίες του και τα συμφέροντα του τόπου.

Με λόγο τοξικό, διχαστικό, παρά τις οχλήσεις των δημοσιογράφων να αναφέρει τα πραγματικά προβλήματα ,το μόνο που κάνει είναι να κατηγορεί και να αυτοπροβάλλεται για το πόσο καλός δήμαρχος ήταν:

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.